Rucu Cucu OG© Auto

Tangie x OG Kush Auto

  • cup-winner Best New Strain - Autoflower World Cup
Kies je pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Levenscyclus: 10-11 weken
Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Sativa
Oogst: Enorm
THC: Hoog (23 - 26%)
Smaak: Romig Zoet
Effect: Happy Chill
Ervaring: Beginner

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Rucu Cucu OG© Auto seeds

De Rucu Cucu OG Auto is de autoflower-versie van de legendarische Rucu Cucu OG variëteit, gecreëerd in samenwerking met Seedstockers vriend Homer El Mero Mero.

Deze XXL-autoflower is gemaakt door een geselecteerde feno van Tangie te kruisen. Deze Tangie is gekruist met de meest gasachtige en productieve OG Kush Auto in onze collectie en zo is een gefeminiseerde soort gecreëerd. Tijdens het lange selectieproces was onze absolute favoriet de originele OG Kush F5 deze hebben we vervolgens gekruist met één van onze grootste ruderalis soorten beschikbaar in onze genenpool. Om echt hoge THC levels en een sterke structuur van de plant te realiseren hebben we geprobeerd om planten te selecteren waarin het specifieke karakter van ruderalis soorten juist minder tot uiting kwam .

De Rucu Cucu OG is gemakkelijk te kweken. We raden aan om altijd een rijke en zachte grond te gebruiken vermengd met 30% tot 50% kokosvezel, dat helpt de wortels om sterker en sneller te ontwikkelen, zodat je betere kwaliteit kunt verkrijgen en de oogst kunt maximaliseren . Dit is echt een volgende generatie autoflowers. De terpenen zijn namelijk zeer opvallend, een bijzondere mix van mandarijn met een intense gasachtige geur. De toppen zijn compact en extreem gekristalliseerd. Als je de plant goed kweekt kunnen de THC levels zelfs de 25% halen!

De Rucu Cucu OG kan buiten, binnen of in een kas worden gekweekt. Als je binnen kweekt hebben de planten een levensduur van 10 weken vanaf de zaailing tot de oogst, buiten of in een kas kan het 1 week extra duren. We raden een minimale potmaat aan van 11 liter. Als je binnen kweekt kun je het licht 20 uur aan laten staan, de planten hebben slechts 4 uur nodig in het donker. Het effect is zeer krachtig, in het begin voel je je euforisch en in een perfecte staat om je creativiteit te laten stromen, na een tijdje ontstaat een heerlijke ontspannen gevoel.

De Rucu Cucu OG is een aangename verrassing voor ons hele veredelaars-team en voor de vele test-kwekers van over de hele wereld. Als je op zoek bent naar een ‘next level’ autoflower moet je Rucu Cucu OG zeker kweken!


Ook interessant

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de