De cannabiszaadbank van hoogstaand niveau met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Wat bieden wij aan?
 
De beste kwaliteit wietzaden
 
Aantrekkelijke en concurrerende prijzen
 
Persoonlijke en zeer professionele klantenservice
    

ONZE REIS

 
Van Barcelona naar wereldwijd. Wij schrijven sinds 2017 geschiedenis in de marihuana wereld en hebben een gemeenschap van trouwe klanten gecreëerd door cannabiszaden van hoge kwaliteit aan te bieden van 's werelds beste cannabiskwekers. Wij bieden de meest concurrerende prijs waar dan ook op de markt. Als een van de leiders van de cannabiswereld heeft Seedstockers de ambitie om grenzen te overschrijden.

Wij brengen waarde en differentiatie op de markt. Maar hoe doen we dat?

   
FACTOR 1 - HET PRODUCT
 
Onze kwekers produceren alleen wietzaden van de beste kwaliteit. We doen nooit concessies aan de kwaliteit van onze zaden en houden onze kosten altijd laag. Wij leveren goedkope producten van topkwaliteit en zo is ons product voor iedereen toegankelijk.
 


FACTOR 2 - DE METHODE
 
We zijn een hoog aangeschreven zadenbank die erin is geslaagd een gat in de markt te openen die nu wereldwijd snel groeit. Dit heeft twee belangrijke redenen: onze lage prijzen én onze verkoopaanpak. De maten van onze pakketten kunnen worden aangepast aan kleine of grote hoeveelheden. Dankzij onze werkwijze bieden wij een persoonlijke service voor al onze klanten.  


FACTOR 3 - HET TEAM
 
We begrijpen dat in de huidige zeer concurrerende en versnipperde markt het product alleen niet voldoende is. Daarom is ons succes gebaseerd op het team achter Seedstockers. Ons team biedt de beste ervaring voor onze klanten en anticipeert op actuele markttrends en -behoeften.
 
In de loop der jaren hebben wij een online cannabiszaadbank gecreëerd met een kwalitatief, tastbaar en echt product dat waarde toevoegt. Geen verhaal is echter belangrijker dan het verhaal dat onze klanten met ons opbouwen. Sluit je aan bij de nieuwe cannabisgeneratie van Seedstockers.