Welkom bij Seedstockers!

Om uit een klein cannabis zaadje een gezonde, krachtige en waardevolle plant te kweken kan een ware magische ervaring zijn. Het kweken van cannabis kan op vele manieren gebeuren. Outdoor, buiten in een guerrilla kweek of gewoon thuis in de tuin, in een kas of op het balkon. Of indoor, binnenshuis in een kweekruimte/kweektent. Iedereen kan cannabis kweken, miljoenen doen dat dan ook en meestal met groot succes!

Seedstockers is ervan overtuigd dat het zelf kweken van cannabis voor eigen consumptie, recreatief of medicinaal, de goedkoopste manier is om jezelf te voorzien van een betrouwbare voorraad. Voor velen levert het thuiskweken zelfs een betere kwaliteit op dan ze gewend zijn. Daarom heeft Seedstockers een groot aanbod van cannabis-genetica om aan alle wensen van de verschillende kwekers te voldoen.

Seedstockers werd opgericht in 2017 in Barcelona, door een team van zeer ervaren en kwaliteitsgerichte cannabis professionals. In eerste instantie om verschillende populaire en veel geprezen soorten klassieke en bewezen cannabis genetica te leveren, waaronder BCN Critical XXL, AK420, en BCN Power Plant. In 2018 werd dit opgevolgd door een aantal cannabis cup winnaars, zaden gemaakt van uitzonderlijke genetica uit de VS waaronder de Gorilla, Cookies en Gelato soorten.

Dankzij de passie en ambitie van het team stond Seedstockers al vroeg bekend als een betaalbare en betrouwbare leverancier van hoge kwaliteit cannabiszaden, zowel gefeminiseerde zaden als autoflower zaden. Grotendeels is dit te danken aan een verzameling van hoogstaande moederplanten die sinds de jaren 1990 en begin 2000 zorgvuldig in Spanje zijn verzameld. Van de nieuwere cannabis genetica kwamen sommige soorten van kwekers uit Californië. Deze brachten soorten met uitzonderlijke smaken, zeer hoge potentie en XL-opbrengsten. Vele hiervan zijn later bijzonder populair gebleken.

Door te werken met ervaren kwekers, de beste old-school soorten en genetica uit de nieuwe wereld, is Seedstockers een van de snelst groeiende leveranciers van cannabiszaden van de afgelopen tien jaar. Cannabiszaden van Seedstockers met de best presterende genetica zijn nu verzameld in de Seedstockers ‘Superior’ collectie en bieden werkelijk uitzonderlijke resultaten voor de serieuze kweker. Deze collectie groeit elk jaar, maar gestaag, want alleen de beste nieuwe genetica komt hiervoor in aanmerking.

Met duizenden tevreden kwekers en gewonnen prijzen op internationale cannabis beurzen en cups, heeft Seedstockers zich stevig gevestigd en is er om te blijven! Of je nu op zoek bent naar klassieke genetica, indica cannabiszaden, sativa zaden of de nieuwste knallers uit de VS. Het maakt niet uit wat, hoe of waar je cannabis kweekt, Seedstockers heeft voor jou de juiste zaden.

Veel plezier met het kweken met Seedstockers!