BCN Critical XXL© Auto

(Kritikal Bilbo X Critical Mas) X Auto Critical Mas

Kies je pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Levenscyclus: 11 weken
Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Oogst: Enorm
THC: Gemiddeld (14 -22%)
Smaak: Citrus Pittig
Effect: Happy Chill
Ervaring: Beginner

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

BCN Critical XXL© Auto seeds

Wij presenteren BCN Critical XXL Auto, de autoflowering variant van een van de meest succesvolle soorten in de catalogus van Seedstockers. Het is geen wonder dat deze soort wordt geprezen door elk type kweker, sinds ze alle eigenschappen bezit die worden gezocht in een autoflowering soort. Deze plant is taai, energiek en groeit snel, met een potentie voor buitenaards grote opbrengsten en een fantastische smaak en aroma. Er zijn weinig genetica die zo compleet en makkelijk te kweken zijn. In dit artikel zul je alle kenmerken leren kennen van deze klassieke soort die nooit teleurstelt en hoe je je BCN Critical XXL Auto zaden kunt kopen voor de beste prijs.

BCN Critical XXL Auto: Enorme opbrengsten als van geen andere plant

BCN Critical XXL Auto is gemakkelijk om voor te zorgen en kan zowel buiten als binnen worden gekweekt. Deze plant levert een grote hoeveelheid toppen met een ongelooflijke psychoactieve kracht. Ze is één van de planten die de allergrootste opbrengsten leveren binnen onze autoflowering categorie. Bereid je voor om een XXL hoeveelheid toppen te oogsten na 11 weken vanaf de ontkieming. 


De waardering die mediterraanse kwekers hebben voor de eigenschappen van de Critical familie is ongeëvenaard. Het is dan ook precies hier in Barcelona dat we één van de grootste successen in onze catalogus hebben gecreëerd, de BCN Critical XXL, de meest resistente en productieve gefeminiseerde versie van deze stamboom die ooit is gekweekt. Naast deze schoonheid staat haar autoflowering versie, de BCN Critical XXL Auto. Deze soort behoudt alle krachten van haar fotoperiodieke zusje, maar is speciaal ontwikkeld voor degenen die een cannabissoort zoeken die nog sneller en gemakkelijker te kweken is.

 Wat is de genetische achtergrond van BCN Critical XXL Auto?

Ons team van veredelaars heeft bijzonder veel aandacht besteed aan het selecteren van de meest exclusieve genetica om deze speciale “made in Barcelona” soort te ontwikkelen, wat heeft geleid tot een autoflowering soort van de hoogste kwaliteit die waarlijk bijzondere eigenschappen vertoont. 


Dit cannabisjuweeltje is ontstaan vanuit een kruising tussen twee legendarische soorten uit Baskenland, namelijk de Kritikal Bilbo en de Critical+. Het resultaat hiervan is vervolgens weer gekruist met de Critical Mass Auto, om te zorgen voor een autoflowering karakter en om een perfecte balans te bereiken tussen indica en sativa. Dit heeft geleid tot een extreem levendige plant met een cyclus van 75 dagen van zaadje tot oogst. 

De morfologie van BCN Critical XXL Auto: Een soort die is ontwikkeld om grote toppen te kunnen dragen

BCN Critical XXL Auto is enigszins indica-dominant, wat zich uit in een sterk vertakte plant met een brede structuur en korte internoden, wat ruimte oplevert voor een grote hoeveelheid compacte en dikke toppen.

 

Deze dichtbegroeide planten hebben een centrale cola die boven de secundaire takken uitsteekt, maar produceren ook relatief grote bloemen die bedekt zijn met een karakteristieke laag van suikerachtige en plakkerige trichomen. Deze soort bevat zeer veel hars, wat haar ook perfect maakt voor het maken van extracten. 


Het opbrengstpotentieel van BCN Critical XXL Auto is zeer hoog in verhouding tot de bloeiperiode van maar twee maanden. Na deze tijd maak je een oogst buit die zelfs de meest veeleisende kwekers zal verrassen. 

In dit opzicht is BCN Critical XXL Auto een zeer belonende plant en iedereen die deze plant een kans geeft zal dit ervaren. Ze is gezegend met een wonderbaarlijke stabiliteit, wat zich vertaalt in een sterke stam en takken, optimaal om zeer zware bloemen te dragen. 

De organoleptische eigenschappen van BCN Critical XXL Auto

Zonder twijfel zijn de smaak en het aroma zeer belangrijke kenmerken die de Critical-familie zo populair maken onder kwekers. We spreken hier over die karakteristiek intense en heerlijke nuances van citrus, welke in dit geval worden vergezeld door een opmerkelijk halo van zoete en aardachtige tonen. 

Wat is de smaak van BCN Critical XXL Auto?

Het resultaat van deze combinatie is een onovertroffen dikke en compacte rook die tegelijkertijd zacht en heerlijk is. Elke ervaren roker zal zonder twijfel waardering tonen voor de subtiele nuances van deze rook, een symfonie van smaken waarin elk instrument in harmonie is, die eindigt met een nasmaak van citroen die elk trekje van frisheid voorziet. Deze smaak wil je keer op keer opnieuw beleven. 

Critical XXL Auto, een intense en bedwelmende geur

Niet te vergeten is het pittige aroma van Skunk en citroen. Dit aroma is het keurmerk van de BCN Critical XXL en is volledig behouden in haar automatische variant, wat zorgt voor een volledige zintuiglijke ervaring. 


Haar myrceen-dominante terpeenprofiel is voornamelijk verantwoordelijk voor dit organoleptische palet met een aard- en muskusachtige achtergrond gecombineerd met een pittige en citroenachtige noot, wat duidelijk de grote hoeveelheid van pineen en limoneen verraadt. 

De effecten van BCN Critical XXL Auto: Gecontroleerde sterkte

BCN Critical XXL Auto wordt gekenmerkt door haar hoge psychoactieve kracht. Haar THC-gehalte kan reiken tot wel 22%, wat zorgt voor een krachtig effect dat begint met een erg vrolijke en aangename cerebrale high die geleidelijk verandert in een zachte sensatie van langdurige lichamelijke ontspanning. 


Dit is een soort met een zeer gebalanceerd effect dat in gelijke mate opbeurend als geruststellend is, vergezeld door zachtaardige sensaties die een grote therapeutische potentie bevatten.


Dankzij het kalmerende effect op lichaam en geest is deze soort perfect voor momenten van totale ontspanning om spierspanning te verzachten, helpen met dagelijkse stress of om van te genieten voor het slapen gaan en daarmee slapeloosheid te verminderen. 

Kweekhandleiding.

Binnenshuis kweken van BCN Critical XXL Auto

BCN Critical XXL Auto kan zowel binnenshuis als buiten effectief gekweekt worden en in verschillende groeimedia, wat getuigt van haar kracht.

Desalniettemin raden wij altijd aan om een luchtdoorlatend substraat te gebruiken om de metabolische processen van de plant te versnellen. Potten van 18 liter zijn ideaal om verpotting te voorkomen en zo het meeste uit deze planten te halen. 

Plaats de zaden na ontkieming direct in hun uiteindelijke pot. Vanwege de korte levenscyclus is het noodzakelijk om de potentie van deze plant te maximaliseren door elke soort van stress die de ontwikkeling van de plant kan vertragen te vermijden, waar het verpotten van de plant er één van is.

Vegetatieve fase

Als je binnen kweekt kun je normaliter een fotoperiode gebruiken van 18 uur licht en 6 uur duisternis tijdens de gehele levenscyclus van de plant, al wordt een fotoperiode van 20/24 uur aangeraden om de groei en uiteindelijke bloei te maximaliseren. Sinds de planten een korte periode van duisternis verwelkomen wordt het echter afgeraden om 24 uur per dag te belichten, om zo onnodige stress bij de plant te voorkomen.

Vanwege haar afstamming van de Ruderalis wordt BCN Critical XXL Auto niet erg hoog. Dit komt voornamelijk van pas als er binnen wordt gekweekt waar beperkte verticale ruimte een probleem kan vormen, zoals bij het gebruik van een kleine tent. 

Bloeifase

BCN Critical XXL Auto blijft trouw aan haar afstamming van Critical+. Ondanks dat ze een lichtelijk indica-dominante hybride is groeit ze als een sativa en de plant rekt zich aanzienlijk uit tijdens de bloeifase. Je kunt verwachten dat binnen gekweekte planten meer dan een meter hoog worden afhankelijk van de groeiomstandigheden, het wordt dus sterk aangeraden om te zorgen voor voldoende verticale ruimte om een optimaal resultaat te behalen. 

Dankzij deze verticale groeispurt reageert deze plant goed op verschillende trainingstechnieken, iets dat normaal gesproken lastig te bereiken is bij autoflowering soorten vanwege hun korte levenscyclus. In het geval van de BCN Critical XXL Auto is dit volledig gegarandeerd, dankzij haar kenmerkende vitaliteit.

Wat voor een voedingsregime vereist BCN Critical XXL Auto?

Vanwege haar formaat vereist BCN Critical XXL Auto geen grote hoeveelheid voedingsstoffen. Dankzij haar sterke en taaie gestel is ze niet al te gevoelig voor de kwaliteit van haar groeiomgeving en kan prima groeien met minimale voeding.

 

Bewater je planten vaak maar spaarzaam tijdens de eerste paar weken na de ontkieming. Een drassig substraat kan een probleem zijn voor BCN Critical XXL Auto, dit kan de plant blokkeren en de groei volledig stil leggen.

Gezien het feit dat de groei van autoflowering soorten afhankelijk is van leeftijd, kan elke soort van voedingsgerelateerde stress, waaronder overtollige bemesting, de ontwikkeling belemmeren. In de praktijk is het altijd gemakkelijker om een tekort aan voeding te verhelpen dan een overtollige hoeveelheid voeding te corrigeren. 

Top Tips voor het kweken van BCN Critical XXL Auto

Het is belangrijk om te onthouden dat BCN Critical Auto XXL het beste groeit in potgrond met een pH van 6.0 tot 7.0, terwijl een pH van 5.5 tot 6.5 het beste is bij groei door middel van hydrocultuur. De pH-waarde hoeft niet exact te zijn, een gemiddelde waarde tussen de 5.5 en 6.5 werkt prima.

 

Vergeet niet om geactiveerde koolstoffilters te gebruiken om de geur van de planten onder controle te houden. Zoals eerder genoemd is dit een zeer aromatische soort met super intense aroma's van Skunk en citroen, in dit geval is voorkomen beter dan genezen zodat je niets hoeft uit te leggen aan de buren. 

Buitenshuis kweken van BCN Critical XXL Auto

Als er buiten wordt gekweekt zijn gebieden met een warm, droog en zonnig klimaat, zoals het Middellandse Zeegebied, ideaal voor BCN Critical XXL Auto. Ze doet het echter ook zeer goed in een broeikas in noordelijke gebieden.

 

Dankzij de eigenschappen van de Critical-genetica om ongunstige omstandigheden te weerstaan zijn deze planten sterk en taai. Als je in een gebied leeft waar het weer vrij snel kan omslaan of als de temperatuur en luchtvochtigheid niet ideaal zijn, is deze zeer tolerante plant een goede keus. 

Vegetatieve fase

BCN Critical XXL Auto kan buitenshuis bloeien ongeacht de hoeveelheid uren daglicht die ze vangt. Je hoeft dus niet te wachten tot augustus (het moment dat de dagen korter worden in het noordelijk halfrond) tot je planten beginnen te bloeien.

 

Als het weer in je leefgebied warm is kun je eind maart of begin april je Critical autoflowering zaden ontkiemen, je planten zullen 75 dagen later klaar zijn voor de oogst. Dit geeft je de tijd om meerdere oogsten te kweken in hetzelfde seizoen, zodat je je voorraadkasten nog sneller kunt vullen met dikke toppen.

Bloeifase

Als je maar een enkele oogst wilt kweken is het goed om van de zomer te profiteren om het meeste uit deze soort te halen, het intense zonlicht zorgt ervoor dat deze soort op maximale snelheid kan groeien en ontwikkelen. BCN Critical XXL Auto profiteert ontzettend van de lange dagen in juni, waarin ze een zeer indrukwekkende verticale groei kan doormaken. 

Sinds ze niet extreem hoog groeit en kort bloeit (nauwelijks twee maanden) is deze soort perfect voor degenen die discreet willen kweken. Ze kan prima onopvallend op een balkon of in de tuin groeien, wat haar perfect maakt voor stedelijke omgevingen.

Omdat dit een autoflowering soort is hoef je je niet druk te maken om lichtvervuiling en is het geen probleem als de plant groeit onder het licht van een straatlantaarn. 

 Koop BCN Critical XXL Auto zaden, de ideale keus voor beginners en experts

BCN Critical XXL Auto is een robuuste en betrouwbare plant en vertoont een sterke weerstand tegen schimmels en plagen, waardoor ze vergevingsgezind is voor fouten die beginnende kwekers kunnen maken en dus zeer makkelijk te kweken is. Vanwege de korte levenscyclus is deze soort ook minder kwetsbaar voor spintmijt, tripsen, meeldauw en andere plagen. Met deze planten wordt de kans dat je oogst wordt vernield door vervelende gasten dus een stuk kleiner. 


Al met al is BCN Critical XXL Auto een ideale cannabisplant voor beginners en voor kwekers die op zoek zijn naar een snelgroeiende en betrouwbare plant van de hoogste kwaliteit. Deze soort heeft een legendarische stamboom, levert geen enkele problemen op en heeft alles aan boord wat je maar kan wensen van een autoflowering plant. Als kers op de taart verspreidt ze dat heerlijke aroma van old school Critical, Skunk, citrusvruchten en een mediterrane frisheid die kwekers al decennia lang charmeert. 


En nu is het mogelijk om dit uit de eerste hand te ervaren bij Seedstockers. Het enige dat je hoeft te doen is onze BCN Critical XXL Auto zaden aan te schaffen in onze online winkel voor de allerbeste prijs. Wees snel voordat ze zijn uitverkocht!

Ook interessant

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de