Blue Moby© Autoflower

Blue Moby X Moby Dick Auto

Kies je pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Levenscyclus: 12 weken
Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Oogst: Enorm
THC: Gemiddeld (14 -22%)
Smaak: Pittig Zoet
Effect: Happy Chill
Ervaring: Beginner

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Blue Moby© Autoflower seeds

Het is geen wonder dat de Blue Moby zo een grote indruk maakt waar ze ook gaat, gezien de hoogstaande afstamming van deze plant. Als je deze cannabishybride een klein beetje aandacht geeft zal ze je belonen met enorme oogsten die een ongelooflijk bosbessenaroma verspreiden. Hier openbaren wij elk geheim dat je moet weten om dit cannabisjuweeltje te kweken en om er optimaal van te genieten. 

Wat is de genetische achtergrond van Blue Moby?

Blue Moby is een gefeminiseerde en autoflowering cannabishybride die is ontstaan uit een kruising tussen Blue Dream en Sour Diesel, om de sterke en pittige aroma's van deze soorten nog sterker te maken. Een selectie van deze kruising is vervolgens gekruist met Moby Dick, een soort die bekend staat voor haar enorme oogsten van extreem potente toppen, die zelfs een hoeveelheid THCV bevatten. Als laatste is een selectie van deze hybride terug gekruist met Blue Dream om te garanderen dat de krachtige smaak en het aroma van bosbessen behouden blijft in elk fenotype. Fenotype 1 in het bijzonder vertoont de oorspronkelijke toppenstructuur van de Blue Dream, terwijl de invloed van de Moby Dick er voor zorgt dat de toppen nog dikker worden. 

Twee Fenotypen


Blue Moby uit zich in twee zeer specifieke fenotypen. Een hiervan is kort en compact, met volgezogen kelken die adembenemend zijn om te aanschouwen. Deze cannabisplant is snel volgroeid en produceert enorme oogsten. Het andere fenotype is langgerekt en vertoont niet de vergrote kelken. Dit fenotype heeft een extra week nodig om te bloeien en nog twee tot drie weken om echt te volgroeien. Deze plant wordt bedekt in veel kleinere kelken die zorgen voor ontzettend veel rode stampers. Het eerste fenotype eindigt zonder twijfel aan de top en vertoont wat velen beschouwen als het hoogtepunt van toppen- en kelkenstructuur. 

Morfologie


Het eerste fenotype produceert planten die niet hoger worden dan 60 cm en niet te breed groeien, waardoor ze niet ontzettend veel ruimte nodig hebben. Deze planten zijn perfect voor als er weinig ruimte beschikbaar is of als er een voorkeur is om discreet te kweken. Het tweede fenotype vertoont veel zijwaartse vertakking en groeit een stuk hoger dan de eerste, tot zo'n 80 cm. 

De organoleptische eigenschappen van Blue Moby


De fenotypen die hier worden besproken leveren een verscheidenheid aan aroma's zoals dat van bosbessentaart, bosbessensiroop en al het andere dat met bosbessen te maken heeft. De koolstoffilters bleken moeite te hebben met de aroma's van deze soort dus is het de moeite waard om een upgrade van je ventilatiesysteem te overwegen om problemen met de buren te vermijden!

Het aroma van de gedroogde toppen

De gedroogde toppen behouden de stroperige zoetheid van bosbessen, maar ontwikkelen ook een aard- en houtachtig aroma dat zeer merkbaar is in de dikke rook van de Blue Moby.

Hoe ruikt de plant?

Blue Moby ruikt vanaf het begin van de bloeiperiode van top tot teen naar bosbessen. Naarmate de plant groeit zullen ook noten van Kush de neusgaten bereiken, maar de krachtige zoete geur van bosbessen verraadt het feit dat iemand in de buurt Blue Moby aan het kweken is. Bepaalde fenotypen zijn wat zoeter, terwijl planten van andere fenotypen scherpe en zelfs mentholachtige aroma's kunnen uitdrukken. 

Hoe is de uiterlijke aantrekkelijkheid van Blue Moby?

Blue Moby wint de prijs voor de prachtigste toppenstructuur, met gigantische besneeuwde beesten van toppen die alle kleuren van het noorderlicht tentoonstellen. De vergrote kelken van het eerste fenotype zien er zeer indrukwekkend uit en de duizenden rode stampers waar haar zusje mee is bedekt zorgen voor adembenemend uitziende toppen van beide fenotypen.

Welke effecten levert Blue Moby?

Blue Moby levert een sterke lichamelijke verdoving, maar ook een sterke mentale high. Dit is zeker geen soort voor nieuwelingen! Het effect van deze hybride begint achter de ogen en werkt zich naar de wangen en de rest van het lichaam. Ondanks de extreme lichamelijke ontspanning nagelt deze invloed je niet bepaald op de bank. Er is een zekere stimulatie aanwezig die de geest actief houdt waardoor het mogelijk wordt om je dag te vervolgen met je hoofd in de wolken. 

Wat voor een oogst is te verwachten van Blue Moby?


Alle Blue Moby planten produceren een flinke hoeveelheid, gemiddeld 150 gram of meer per plant. Het korte, compacte fenotype produceert echter de grootste oogst, met zo'n 200 gram of meer per plant. 

Kweekhandleiding

Hoe wordt Blue Moby gekweekt?

Blue Moby is een ongelooflijk makkelijke soort om te kweken die, zoals onze onderzoeken aantonen, zelfs met de minste hoeveelheid voedingsstoffen enorme hoeveelheden zeer potente cannabis oplevert. Blue Moby is dus geen flinke eter, ondanks dat deze soort fantastische oogsten produceert. Bij deze soort is ontbladering zeer belangrijk voor verscheidene redenen, maar voornamelijk om de oogst te maximaliseren, vandaar dat wij aanraden om bekend te raken met deze techniek. 

Vegetatieve fase

Het eerste fenotype van de Blue Moby heeft maar 4 weken nodig voordat deze flink gaat bloeien. Het tweede fenotype begint na 5 weken tekenen van bloei te vertonen maar komt pas goed op gang na 6-7 weken.

Bloeiperiode

Het eerste fenotype van de Blue Moby heeft een relatief korte tijd nodig om te bloeien, namelijk zo'n 75 dagen. Het tweede fenotype heeft echter een cyclus nodig van 90-100 dagen voor optimale resultaten. Dat gezegd hebbende zijn de oogsten van beide soorten het wachten waard zo lang je je de langere tijd tot bloei kunt veroorloven. Het tweede fenotype vereist echter ook een verlengde periode van voorbloei en moet genoeg tijd krijgen om naar behoren te ontwikkelen om haar ware potentie te tonen.

Welke voedingsstoffen heeft Blue Moby nodig?

Deze planten zijn gekweekt in standaard 1.8-2-2 potgrond. Als een bron van calcium en magnesium is 1 gram per liter grond dolomietkalk toegevoegd. Ondanks dat de planten geen andere voedingsstoffen vereisten dan wat er al aanwezig was in de grond, werden alle andere toegevoegde voedingsstoffen geaccepteerd. Het wordt aangeraden om extra fosfor en kalium toe te voegen tijdens de bloei om oogsten en de sterkte van de toppen te stimuleren. 

Top tips om Blue Moby buitenshuis te kweken

Voor beide fenotypen wordt aangeraden om flink te ontbladeren om de grootst mogelijke oogsten te verkrijgen. Deze prachtige soort heeft ontzettend veel knooppunten die zich vertalen in enorme oogsten, maar ze hebben wel veel ondersteuning nodig. Het eerste fenotype kan zichzelf in het algemeen prima ondersteunen, maar voor het tweede fenotype is structurele ondersteuning absoluut vereist. 

Top tips om Blue Moby binnenshuis te kweken

Binnenkwekers hebben zeker ook baat bij flinke ontbladering. Grote containers worden ook aangeraden om de frequentie van de bewatering te verminderen tijdens het latere gedeelte van de bloei. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat Blue Moby ontzettend veel water opzuigt in de laatste fases van de groei. 

Top tips voor kleinschalige kwekers

Als je werkt met beperkte ruimte is het de moeite waard om meerdere zaden te planten, het eerste fenotype te selecteren en het tweede fenotype te ruimen. Op deze manier zul je niets mislopen terwijl je je voordeel doet met de grootst mogelijke oogsten van de allerbeste toppen. Dit is vrij gemakkelijk sinds de twee fenotypen goed van elkaar te onderscheiden zijn in de vroege stadia van de bloei. 

Ook interessant

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de