AK420 Auto

AK47 BCN selection X Auto Sativa

Levenscyclus : 11 weken Kweektype : Indoor/Outdoor Dominant : Sativa Oogst : Enorm THC : Gemiddeld (14 -22%) Smaak : Dennenboom Effect : Actief Ervaring : Beginner
Kies je pack
Pack
  • 1
  • 3
  • 5
  • 25
Inclusief belasting
-
+

  • U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

    Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

    Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

AK420 Auto seeds

floreert in alle klimaten

Seedstockers presenteert met trots AK420 auto. Een autoflowering versie van AK47. Deze gemakkelijk te kweken, hoogproductieve en hittebestendige autoflower presteert, dankzij haar uitzonderlijke weerstand tegen ziekteverwekkers en ziekten, uitstekend in warme en koude klimaten.

AK420 is zeer geschikt voor hasj- en/of extractmakers. Maak je extracten? Dan is dit de soort die je moet hebben. Zoek je een intens krachtige cannabis? Ook dan hoef je niet meer verder te zoeken. AK420 auto heeft verbluffende waarden van maar liefst 35% cannabinoïden in totaal en 27% THCA. Let op, de effecten zijn niet voor de angsthazen onder ons. Je kunt er zeker van zijn dat je urenlang high blijft. De effecten zijn sterk en uiten zich voornamelijk in een heerlijke cerebrale high. Dompel je onder in een euforisch, gelukzalig, blij, en creatief gevoel. Perfect voor tijdens de ochtend en voor overdag. 

Onze AK420 auto is makkelijk te kweken en heeft lage onderhoudseisen. Daarom raden we haar met liefde aan voor beginnende kwekers. Verwacht dat de planten groot en hoog worden. Haar aroma heeft dankzij hoge niveaus van limoneen en caryofylleen een complex dennen- en bloemenprofiel. Een stoere en stevige auto die ook gedijt in koudere klimaten en harsrijke toppen produceert met een heerlijke zoete, citroen- en kruidige essentie. 

AK420 autoflower strain - Makkelijk te kweken en perfect voor beginners

AK420 autoflower zaden zijn zeer geschikt voor beginnende kwekers. Ze heeft binnen en buiten van zaad tot oogst slechts 13 weken nodig. Dit betekent dat je in een warm klimaat (zoals het Middellandse Zeegebied of Californië) zelfs het hele jaar door zou kunnen oogsten.

Deze autoflower soort zal, voordat ze automatisch gaat bloeien, de eerste 3 tot 4 weken in een vegetatieve staat groeien. Afhankelijk van het fenotype en het weer duurt het 9 tot 10 weken voordat er geoogst kan worden. AK420 autoflower zaden zijn een uitstekende keuze voor beginnende kwekers en ideaal voor een zonnig terras of balkon.

Waar komen AK420 autoflower zaden vandaan?

We hebben onze old-school Nederlandse moeder van AK47 BCN Selection in het proces gebruikt. Dit is een gefeminiseerde soort die bekend staat om haar uitzonderlijke weerstand tegen ziekteverwekkers en ziekten. Ook haar open groeistructuur en open internodale afstand, enorm opbrengstpotentieel en algehele potentie worden geroemd. Daarna hebben we onze mannelijke autoflowering held bij het proces betrokken. Deze mannelijke soort hebben we ook tijdens andere projecten gebruikt. Vervolgens hebben we het gefeminiseerde nageslacht gemaakt.

Het resultaat is een consistent goed presterende autoflower, die niet afhankelijk is van een vaste lichtcyclus, en zowel binnen als buiten kan worden gekweekt met zeer indrukwekkende resultaten. We waren in staat om alle wenselijke eigenschappen van beide ouders te stimuleren, waaronder een vruchtbaar rosin-, cannabinoïde- en terpeenprofiel. Ak420 auto is gestabiliseerd en produceert alleen gefeminiseerde autoflowering planten, die automatisch gaan bloeien, ongeacht de hoeveelheid licht die de planten ontvangen.

Hoe zien AK420 auto-cannabisplanten eruit?

De AK420 autoflower soort heeft het potentieel om een ​​zeer grote plant te worden die ruimte nodig heeft om te groeien! Het is één van de meest productieve autoflowers op de markt, perfect voor kwekers op commerciële schaal die op zoek zijn naar grote oogsten in een kort tijdsbestek. De planten worden lang en bossig, met een groot aantal zijtakken die vol komen te zitten met dichte, ‘frosty’ en heldergroene toppen.

Haar groeistructuur zal sativa-dominantie vertonen en wanneer ze klaar is voor de oogst, zal AK420 auto een enorme centrale hoofdcola produceren, omringd door dicht opeengepakte zijtakken. Wanneer de planten klaar zijn om geoogst te worden, zal er een overvloed aan met ‘suiker’ bedekte toppen zijn, waardoor AK420 auto een glinsterende uitstraling krijgt. Al met al een gemakkelijk te kweken en onderhoudsarme autoflowering soort!

Hoe zien de toppen van de AK420 auto eruit?

AK 420 auto toppen zien er (eenmaal bijgeknipt) prachtig uit en zijn aantrekkelijk, ze hebben een fantastische ‘bag-appeal’. Elke top is een met hars bedekte bloem ter grootte van een duim, die een stevige dichtheid heeft waardoor de top moeilijk fijn te knijpen is. De kleur van de toppen van de AK420 autoflower is heldergroen. Rond de gezwollen kelk zitten feloranje haartjes en kristallen trichomen. Een lust voor het oog!

Aromatische eigenschappen van AK420 auto strain - Zoete, fruitige, dennen- en citrusterpenen

Een van de unieke eigenschappen van AK420 auto, afgezien van haar verbluffende 35% totale cannabinoïden, is haar terpeenprofiel. Onze chromatografische laboratoriumtesten hebben uitgewezen dat ze veel caryofylleen en limoneen bevat. Dit zal de reden zijn waarom AK420 auto bij het ruiken van de levende plant een scherpe citrus- en citroenaroma heeft met gasachtige en bedompte boventonen. Eenmaal gedroogd en uitgehard, wordt het terpeenprofiel veel fruitiger, citrusachtig met hints van kruiden en bloemige dennennoten.

Hoe is de smaak van AK420 auto?

Bij het roken van een blunt of waterpijp met AK420 cannabis kan de smaak bij het inademen worden omschreven als zachte, kruidige, dennen met zoete citroen. Bij het uitademen wordt de smaak nog meer kruidig, nog zoeter en met sterke citrustonen.

Welk aroma heeft de AK420 autoflower?

Met een hoog gehalte aan terpenen caryofylleen en limonene hebben uitgeharde AK420 auto toppen een aanwezig, fruitig en kruidig ​​citrusaroma. Bij water-hasj, dry zift, rosin en BHO zullen de terpenen nog verder versterkt zijn, waardoor AK420 auto een perfecte keuze is voor de steeds vaker voorkomende extractmakers.

Effect van AK420 auto: kracht die uitnodigt tot creativiteit

Onze laboratoriumtests hebben aangetoond dat de bloemen van AK420 auto 35% totale cannabinoïden bevatten, met 27% THCA-niveaus. Dankzij haar sativa-dominantie zijn haar effecten krachtig, langdurig en zullen ze je humeur snel verbeteren tot een zeer gemotiveerde, vrolijke, creatieve en gefocuste geestesgesteldheid.

Met golven van euforie en een stijgend cerebraal effect is AK420 auto perfect voor 's ochtends en overdag, maar ook voor drukke mensen of om een ​​lange takenlijst af te werken. Muzikanten, schrijvers, artiesten en gamers zullen deze strain geweldig vinden voor het opwekken van creatieve gedachten.

Kweekhandleiding

Hoe kweek je 420 autoflower zaden?

AK420 auto zaden kunnen in een grote pot worden geplant en ze zullen snel uitgroeien tot een kleine struik. Na 4 weken bloeien ze onafhankelijk van de hoeveelheid daglicht.

Onze beste tips om deze onderhoudsarme soort te kweken, is om de voedingsstofniveaus laag te houden. We ontdekten dat deze dame grote hoeveelheden water kan verdragen; de planten geven echter de voorkeur aan een lager EC-gehalte. Plant ook rechtstreeks in grote potten zoals potten van 19 liter (5 gallon) voor de grootst mogelijke planten.

Hoe kweek je AK​​420 auto buiten?

Als je AK420 auto zaden in de buitenlucht plant, kun je ze planten zonder dat je hoeft te wachten tot het einde van het jaar om de bloei op gang te brengen. Dit betekent dat in een warm klimaat AK420 auto zaden kunnen worden geplant van maart tot oktober. Voor degenen die meer uitdagende klimaten ervaren (zoals Noord-Europa) kunnen van mei tot september buiten planten.

Planten hebben 13 weken nodig voordat ze klaar zijn om te oogsten, en vanwege de grote en bossige groeistructuur en het uiterlijk kun je verwachten dat planten bestand zijn tegen harde wind, hittestress, koude nachttemperaturen, schimmel, meeldauw, insecten, ziekteverwekkers en plantenziekten. AK420 planten kunnen heel hoog worden en een uiteindelijke hoogte bereiken van 120 cm tot 150 cm. Ze doen het ongelooflijk goed in een Sea of ​​Green-opstelling waar planten in kleine potten dicht bij elkaar worden gekweekt.

AK420 auto planten gedijen goed in een heet en droog klimaat en zullen onder de slechtste omstandigheden uitstekende resultaten opleveren, waardoor deze auto een geweldige keuze is voor elke kweker die op zoek is naar een stevige, gemakkelijk te kweken hybride.

Hoe kweek je AK420 binnen?

Binnen is AK420 auto een beest van een plant die ‘monster-oogsten’ van hoogwaardige toppen zal opleveren. We raden aan om deze zaden onder 18 tot 20 uur licht te kweken voor het beste resultaat. Naarmate de AK420 autoflower zaden groeien, zullen ze een middelgrote, bossige plant produceren die een dunne vingerachtige, lang getande sativa bladstructuur zal vertonen.

Zodra de bloei begint vanaf het einde van week 4, hebben de planten nu nog 9 tot 10 weken nodig om de terpeenrijke, kleverige toppen te produceren. Ze houdt niet van een groot aantal voedingsstoffen en zal groeien als een klasse apart wanneer ze wordt geplant in een biologisch groeimedium met endo-mycorrhiza-schimmels en nuttige bacteriën.

Onder HID-verlichting kan AK420 auto in korte tijd enorm groot worden, met enkele zware fenotypes die moeten worden uitgezet om de zware toppen tijdens de laatste weken van de bloei te ondersteunen. Het is aan te raden om deze auto's voldoende ruimte te geven. Voor degenen met weinig ruimte kunnen technieken gebruikt worden, zoals het binden om de rek en de uiteindelijke hoogte te verminderen.

Een uitstekende toevoeging aan kassen

Dankzij de hoge weerstand tegen schimmel en echte meeldauw zullen glastuinders AK420 auto een solide soort vinden, zelfs onder de meest intense hitte en vochtigheid. Dit maakt deze soort zeer geschikt voor warme klimaten en voor iedereen die te maken heeft met uitdagend weer en zekerheid nodig heeft. Ze doorstaat ook met gemak koud weer en een temperatuurdaling.

AK420 auto bewatering en voeding

Je zaailingen water geven is een manier om voedingsstoffen te leveren. Door goed voor ze te zorgen minimaliseer je de stress voor je planten. Weten wanneer je je planten water moet geven en hoeveel water er moet wegvloeien, kan een groot verschil maken in hoe gezond de wortels worden.

Wanneer de zaailingen groeien en gedurende de eerste 3 tot 4 weken kun je het beste zeer vaak kleine hoeveelheden voeden. Het is erg belangrijk om het vochtgehalte in de pot goed in de gaten te houden. Een goede manier om ervoor te zorgen dat de potten goed van zuurstof worden voorzien, is door voorzichtig langs de randen water te geven.

Als de eerste 3 tot 4 weken voorbij zijn raden we aan om pas water te geven als de potten helemaal droog zijn. De balans tussen nat en droog stimuleert de wortels om naar buiten te duwen, op zoek naar lucht en vocht. Nadat de AK420 auto planten water hebben gekregen moet je wachten tot de potten weer licht en droog zijn, voordat je ze weer water geeft.

Wat de voeding betreft, zijn er verschillende manieren waarop een kweker relevante voedingsstoffen gedurende de levenscyclus van de planten kan leveren. De eerste is het gebruik van hard voedsel zoals aarde en compost in combinatie met een dieet met alleen water. De andere is om vloeibare voedingsstoffen te gebruiken die zorgen voor een uitgebalanceerde hoeveelheid stikstof, fosfor en kalium.

Autoflowering cannabisplanten hebben de eerste 4 weken een hoog stikstofgehalte nodig, en vanaf week 4 een PK-dominante voedingsoplossing. Tijdens de bloei is het het beste om de stikstofniveaus af te snijden en je te concentreren op fosfor en kalium. Vleermuizenmest (bat guano) kan een uitstekende biologische voedingsstof zijn voor auto's. Natuurlijk kun je ook bij alle cannabismerken voeding voor autoflowers krijgen en deze werken ook perfect.

Seedstockers 7 top tips voor het kweken van de AK420 autoflower soort

1.  Zorg ervoor dat je de planten voldoende ruimte geeft om binnen of buiten te groeien. AK420 zal haar sativa-dominantie tot uitdrukking brengen, wat betekent dat planten snel kunnen groeien en groot kunnen worden. Onze tip hierbij is om de planten minimaal 150 cm hoogte en veel breedte te geven. 

2. In tegenstelling tot fotoperiodieke cannabissoorten die lange tijd in een vegetatieve staat worden gehouden en verpot kunnen worden, beginnen autoflowers het liefst direct in een grote pot. Als het gaat om AK420 auto, vermijd dan het overplanten van een kleine pot naar een grote pot zodra de zaailingen groeien. 

3. Als het gaat om het maken van je voedingsoplossing, kun je beter minder vaak voedingsstoffen geven dan bij andere wietplanten. Ondanks haar grote uiterlijk houdt ze niet van een groot aantal voedingsstoffen. Als je chemische voeding gebruikt, dan is onze tip om een ​​EC-pen te gebruiken om zo de sterkte van de voedingsoplossing te kunnen monitoren. 

4. Als je binnen plant, raden we aan om de planten 18 tot 20 uur HID-verlichting te geven voor de best mogelijke opbrengst. Hoewel we ondervonden dat de AK420 auto genetica met 18 uur licht en 6 uur donker de beste planten zal produceren.

5. Om te voorkomen dat de toppen omvallen door overgewicht is het een goed idee om de lange zijtakken te ondersteunen. Onze tip is om bamboestokken of latwerk met een net te gebruiken om de ondersteuning toe te voegen. Vooral tijdens de laatste 21 dagen van de bloemenproductie is dit belangrijk.

6. Dankzij de overvloed aan plakkerige en suikerachtige knipresten is het maken van waterhasj en dry zift nog nooit zo lucratief geweest. AK420 auto zal ongelooflijke ‘full-melt’ hasj produceren. Onze tip hier is om alle overgebleven bladeren te bewaren en niets met trichomen verloren te laten gaan.

7. Een van de belangrijkste dingen bij het bieden van de beste start voor autoflowering genetica, is ervoor te zorgen dat het groeimedium luchtig is en vol luchtbellen zit. Onze tip is om een ​​groeimedium te gebruiken met een hoog gehalte aan perliet, en ervoor te zorgen dat het groeimedium licht wordt bewaterd en niet oververzadigd raakt, vooral tijdens de eerste 3 tot 4 weken.

Koop AK420 zaden

Als je AK420 auto zaden koopt, kun je er zeker van zijn dat je een cultivar van wereldklasse koopt die de ultieme eigenschappen van de Nederlandse klassieker AK47 bevat. Eén van de meest veerkrachtige planten die momenteel op de markt is, vraagt ​​weinig onderhoud, is gemakkelijk te kweken en een geweldige soort om te trainen om de opbrengsten nog verder te verbeteren.

Ze is een must-have voor de zadencollectie van elke kweker die in een warm klimaat leeft, maar ook koude, natte en barre klimaten doorstaat ze met gemak. Wie voor het eerst hasj maakt, zal direct een homerun slaan met deze zelfbloeiende soort, want ze groeit trichomen als een gek en produceert prijswinnende kwaliteitsrosin en BHO.

Ook interessant

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de