Curing Jar

The Seedstockers x Cannasseur Club

Kies je verpakking

Units

-
+

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Curing Jar

De Seedstockers x Cannasseur Club Uithardingspot: De ultieme oplossing voor het bewaren van bloemen!

Ben je het zat dat je kostbare gedroogde bloemen hun frisheid en kracht verliezen? Zeg vaarwel tegen de zorgen dat gedroogde bloemen hun smaak en aroma verliezen. Onze uithardingspot biedt voldoende ruimte om tot 60 gram van je favoriete gedroogde bloemen op te slaan. Nu kun je een maandvoorraad langer fris en krachtig houden!
Met handige afmetingen van 9 x 20 centimeter is de Seedstockers x Cannasseur Uithardingspot compact genoeg om discreet op elk schap of in elke lade te passen. Het strakke en elegante ontwerp maakt het ook een stijlvolle toevoeging aan je voorraadopstelling.
Het heeft een geïntegreerde hygrometer waarmee je eenvoudig de luchtvochtigheid kunt controleren en aanpassen. Het handhaven van het ideale vochtigheidsniveau is essentieel voor het behoud van de kwaliteit van je gedroogde bloemen.
Elke Seedstockers x Cannasseur Uithardingspot wordt geleverd met twee Boveda-pakketten van 8 gram en een onderzetter. Het Boveda-pakket helpt bij het handhaven van de ideale luchtvochtigheid, terwijl de onderzetter de pot en de oppervlakken in je huis beschermt.
Laat je kostbare voorraad niet zijn magie verliezen. Upgrade vandaag nog je opslagsysteem. Bewaar je gedroogde bloemen elke keer perfect. Pak nu je Seedstockers x Cannasseur Uithardingspot en til je oogstervaring naar een hoger niveau!

Stores up to 60g of Dried Flowers
Compact Design (9 x 20cm)
Hygrometer Integrated
2X 8g Boveda Bag 62%RH
Cork's Coaster

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de