Zmäkdaun© Gefeminiseerde

Erdbeer X Dutch Treat

Kies je verpakking
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Outdoor
Dominant: Hybrid
Oogst: Groot
THC: Gemiddeld (14 -22%)
Smaak: Fruitig
Effect: Ontspannend
Bloeitijd: 8-9 weken
Ervaring: Beginner

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Zmäkdaun© Gefeminiseerde seeds

Zmäkdaun wietzaden om buiten wiet te kweken

De Seedstockers cannabis breeders hebben alles uit de kast gehaald en elite-moederplanten geselecteerd van variëteiten populair in Oostenrijk en Canada van twee soorten die zeer succesvol zijn bij buitenkweken in koude en vochtige klimaten. Ze hebben stabiele en homogene gefeminiseerde wietzaden gemaakt die goede, lekkere en betrouwbare buitenwiet opleveren.

Genetica speciaal voor het buiten kweken van wiet

Bij dit project hebben de breeders wietplanten uitgekozen van een bijzondere Erdbeer selectie van Helvetic Seeds die ze vonden bij een Oostenrijkse buitenkweker. Deze hebben ze gekruist met Dutch Treat, een populaire soort om buiten cannabis te telen van East Island Seeds uit Canada. De kruising is gemakkelijk buiten te telen en relatief goed bestand tegen schimmel en ongedierte. Na zeven generaties is een hybride buitenteelt strain ontstaan met Indica dominante kenmerken.

Wiet kweken met een korte bloeitijd

Deze soort is makkelijk te groeien, heeft een zeer sterk effect en een zoete, fruitige, bijna exotische smaak. Zmäkdaun is een wietplant met een korte bloeitijd van 8 tot 9 weken en heeft een THC gehalte van rond de 19%. Dit is resistente genetica om buitenwiet te produceren. Deze buiten wietzaden zijn ideaal voor wie zoekt naar hoge opbrengsten, mooie toppen en een relaxed en prettig effect. Deze wietzaadjes zijn ontwikkeld speciaal voor de buitenkweek. Deze wietzaadjes voor buiten worden niet aangeraden voor mensen die binnen wiet telen.

Deze soort is overigens geen zogenaamde "fast version" of "F1" soort. Dat zijn soorten met recessieve ruderalis (auto) genetica. Deze soorten zijn iets sneller dan hun normale feminized voorouders, maar zijn niet specifiek aangepast aan relatief koude en vochtige klimaten. Daardoor zijn ze niet specifiek geschikt voor gebieden zoals noordwest Europa, het zuiden van Zuid-Amerika en vochtige tropische gebieden. Een speciale buitenwietsoort zoals Zmäkdaun is wel aangepast aan die klimaten.

Zmäkdaun feminized buitenzaden op een balkon

Waarom geen Autoflower buitenwiet zaden?

Hoewel Autoflower zaden een hele goede oplossing zijn voor mensen die snel een kleine, maar productieve plant willen telen op bijvoorbeeld een balkon of in een kleine plek in een tuin zijn er ook eigenschappen van automatic soorten die niet alle buitenkwekers zoeken. Auto's blijven relatief compact (meestal niet meer dan ongeveer 120 cm en vaak zelf kleiner). Autoflowers bloeien buiten meestal af in ongeveer 10 tot 12 weken na hun ontkieming waardoor ze bij ontkieming in bijvoorbeeld begin mei al klaar zijn in begin augustus. Dit komt de kwaliteit ten goede omdat de planten uitbloeien onder de zomerzon. Echter kan een Autoflower wietsoort kwalitatief niet op tegen een goede gefeminiseerde buitensoort zoals Zmäkdaun. Deze buitenzaden kunnen veel groter uitgroeien en telers die de beschikking hebben over zeer grote potten (we bevelen onze grow pot van 420 Liter aan!) of nog beter; volle grond, kunnen gigantische oogsten behalen die met Autoflowering soorten onmogelijk te behalen zijn.  Hoewel deze soort gemakkelijk te telen is kunnen mensen die wietzaadjes buiten gebruiken met deze buiten wietzaden bij een mooie zomer planten verwachten tot 4 meter hoog en met opbrengsten die tot ver boven de kilo per plant kunnen uitkomen.

Voor wie juist zoekt naar goeie compacte Autoflower wietplant adviseren we onder andere onze Super Skunk AutoWhite Widow AutoOG Kush Auto en Santa Marta Haze Auto aan.  Het is echter ook mogelijk om de Zmäkdaun te "temmen" door de plant in een relatief kleine pot te telen, bijvoorbeeld 10 liter aarde, hierdoor voorkomt de kweker dat de plant te groot wordt. Ook is het prima mogelijk de plant "in shape" te houden door LST of Scrog toe te passen.

Veel thc op een buitentop van Zmäkdaun feminizedLogo Zmäkadaun Seedstockers

De beste zaden voor buiten kopen

Met de Zmäkdaun gefeminiseerde zaden van Seedstockers kun je genieten van een succesvolle buitenkweek zonder gedoe. Deze strain is perfect om wietzaden buiten te produceren in koudere en vochtige klimaten. Het ontkiemen van deze wietzaden zal je belonen met heerlijke, fruitige toppen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en high-yielding buitenwietsoort, dan is Zmäkdaun de ideale keuze voor jou. Bestel ze nu en geniet de komende herfst al van je eigen oogst, Happy growing! 

Zmäkdaun plant in een achtertuin

Meer weten?

Hoe kan ik wiet buiten telen?

Voor het produceren van wiet in de buitenlucht kun je het beste starten met goede wietzaden voor buiten. Kies voor zaden die geschikt zijn voor het klimaat in jouw regio om buiten te kweken. Voor de Benelux adviseren we om Autoflower soorten te gebruiken als je een beperkte kweekruimte heb. Als je grote planten hebt en het geen probleem vindt op te wachten met oogsten tot in de herfst dan kun je het beste kiezen voor Zmäkdaun of Big Yeti. Let altijd op de bloeitijd en zorg voor een geschikte kweekomgeving met zoveel mogelijk zonlicht en bescherming tegen nachtvorst.

Wat zijn de verschillen tussen Sativa en Indica?

Sativa en Indica zijn twee verschillende groepen wietsoorten met elk hun eigen kenmerken. Sativa planten zijn vaak lang en slank, terwijl Indica planten compacter zijn. Sativa geeft doorgaans een meer energieke high, terwijl Indica meer ontspannend kan werken. Er is veel discussie onder cannabiskenners en wetenschappers over dit onderwerp. Hoewel deze indeling veel gebruikt wordt door kenners is er wetenschappelijk gezien geen duidelijk onderscheid tussen Sativa en Indica, het zijn eerder kwaliteitsaanduidingen ontstaan onder cannabisliefhebbers.

Zmäkdaun op een balkon

Welke wietsoorten zijn geschikt voor buitenkweek?

Voor buitenkweek zijn vooral Autoflowering soorten en zeer geschikte strains zoals Zmäkdaun en Big Yeti populair. Deze planten kun je makkelijk opkweken en kunnen goed omgaan met verschillende weersomstandigheden. 

Hoe kan ik mijn wietplanten beschermen tegen ongedierte en schimmel?

Om je wietplanten te beschermen tegen beestjes en schimmel, is het belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren. Gebruik zo nodig natuurlijke bestrijdingsmiddelen en zorg voor een goede luchtcirculatie als je in een kas werkt. 

Zmäkdaun in een kas

Wat zijn de voordelen van gefeminiseerde planten?

Gefeminiseerde planten zijn populair omdat ze alleen vrouwelijke planten voortbrengen. Dit is handig voor telers, omdat mannetjes geen toppen hebben en de vrouwtjes bevruchten waardoor je onrookbare toppen krijgt in de vrouwelijke planten.

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de