Tropical Zmoothie© Fem

Tropicana Shoes X Zmoothiez Zignature

Kies je verpakking
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Indica
Oogst: Enorm
THC: Hoog (23 - 26%)
Smaak: Fruitig
Effect: Happy Chill
Bloeitijd: 9-10 weken
Ervaring: Beginner

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Tropical Zmoothie© Fem seeds

Maak je klaar en laat je onderdompelen in de exotische wereld van Tropical Zmoothie. Een innovatieve cannabissoort van Seedstockers, gemaakt met de belofte van een grensverleggende zintuiglijke ervaring vanaf het eerste moment. Deze hybride komt voort uit een nauwgezette genetische selectie van nieuwere soorten en valt op door een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dit heeft deze plant gemaakt tot een bewonderenswaardig juweeltje.

Tropical Zmoothie is niet zomaar een cannabissoort, het is een meesterwerk dat je op het eerste gezicht betovert. Haar uiterlijk is slechts de inleiding naar een ervaring voor je zintuigen, een waar feest van fruitige, citrusachtige en bloemige smaken. Een compositie die doet denken aan een heerlijke smoothie die op een wetenschappelijke manier gecreëerd is om je stemming naar het hoogste niveau te tillen. Haar krachtige en evenwichtige effect neemt je mee op een reis waarin lichaam en geest in perfecte balans komen.

Dit is een indica-dominante hybride met misschien wel het meest verleidelijke en weelderige terpenenprofiel dat je je maar kunt voorstellen. Lees verder om te ontdekken welke verrassing je te wachten staat als je Tropical Zmoothie kweekt, proeft en ervaart. We kunnen je beloven dat, wanneer je haar eenmaal hebt ontdekt, je haar graag als onderdeel van een volgende kweek wilt hebben!

Het zoeken naar fenotypes en het creëren van nieuwe soorten is een lang en moeizaam proces. En zoals je waarschijnlijk al aan de naam kunt zien, is Tropical Zmoothie een indrukwekkend voorbeeld van een opmerkelijke genetische combinatie die is ontwikkeld om iets heel bijzonders te creëren. Het breedersteam bij Seedstockers straalde dan ook van trots toen ze hun nieuwe creatie zagen die geboren werd uit de kruising van twee uiteenlopende soorten, Tropicana Shoes en Zmoothiez Zignature. De combinatie van een zoet, zuur en kruidig aroma met een hoog THC-gehalte. Dit is wat deze nieuwe soort kenmerkt en haar nu al een goede reputatie heeft bezorgd.

Ouder nummer een is Tropicana Shoes en is een uitstekend voorbeeld van de dynamiek en diversiteit in de wereld van cannabis. Deze plant levert een geweldige unieke ervaring op, zowel wat betreft smaak als het psychoactieve en therapeutische effect. Daarbij is deze plant zeer gewild vanwege de dichte structuur en het compacte formaat.

Ouder nummer twee is Zmoothiez Zignature, dit is een krachtige indica die op haar beurt een complexe geurcombinatie vertoont die subtiel en fijngevoelig is. Het is een krachtige en hoogproductieve plant die kleurrijke en intens geurende toppen ontwikkelt. Ideaal voor de productie van eerste klasse hasj, dankzij het enorme aantal kleverige trichomen, die duiden op een hoog harsgehalte.

Wanneer deze twee nieuwe genetica samenkomen levert het Tropical Zmoothie Fem. als resultaat op, een geweldige keuze voor elke kweekruimte. Dit dankzij de gemakkelijke kweek, royale opbrengst, intens fruitige en citrusachtige smaken en euforische en ontspannende effecten. Deze plant is robuust en heeft een krachtige groei en wanneer je kweekt met de gefeminiseerde zaden van Seedstockers is de kans op het verschijnen van mannelijke planten praktisch uitgesloten.

Tropical Zmoothie is een hybride, wat betekent dat ze een mix is van beide, zowel indica als sativa. De meeste fenotypes zijn 60/40 en neigen meer naar de indica kant. Dit komt door de grote hoeveelheid limoneen en pineen in deze soort, twee terpenen die bekend staan om hun opbeurende en ontspannende effect. Ze bevat ook een belangrijke hoeveelheid caryofylleen, myrceen en humuleen, die helpen om het gehele effect in balans te brengen.

Tropical Zmoothie zal je helpen om jezelf onder te dompelen in een zintuiglijke reis, die mentale stimulatie combineert met een algehele rust in het lichaam. Dit samen biedt een complete en bevredigende ervaring voor zowel de kweker als de consument.

De gefeminiseerde planten van Tropical Zmoothie worden gekenmerkt door hun compacte gestalte, maar toch worden ze verrassend dik en bossig waardoor ze er robuust en krachtig uitzien. Hun compacte structuur met korte internodes geeft ze een goed geproportioneerd uiterlijk, wat ideaal is voor kwekers die op zoek zijn naar efficiëntie in kleine ruimtes.

De toppen van Tropical Zmoothie hebben de neiging wat korter en kegelvormig te zijn, maar dan wel met de kenmerkende dikke en compacte bud-structuur zoals de meeste indica-soorten die hebben. Hoewel de toppen soms wat uitrekken en dunner worden aan het uiteinde, veranderen de bloemen in harde toppen tijdens het oogstseizoen.

Deze soort heeft een ongelooflijke visuele aantrekkingskracht waarbij de feloranje stampers op de bloemen en de bosgroene bladeren, geaccentueerd door intense lichtgroene tinten, in het oog springen. Hoewel de toppen kleverig zijn, zorgen de korte steeltjes van de trichomen ervoor dat deze soort er minder ‘frosty’ uitziet dan andere soorten, maar glimmen alsof ze in glow-in-the-dark verf gedompeld zijn.

De geur van deze soort is overweldigend, de bloemen van Tropical Zmoothie verspreiden een overheersende geur van bessen en bosvruchten. Wanneer de toppen worden vermalen in een crusher, wordt deze geur meer kruidig en eindigt in de sterk zurige toon van diesel. Versterkt met de geur van citrusvruchten en kruidige kruiden die je in een tropische sfeer brengen..

Je zou kunnen zeggen dat ze ruikt naar de beroemde Slurricane, een zeer aromatische soort die ook bekend staat om haar unieke combinatie van de zoete smaken van bosvruchten en de zure tonen van citrusvruchten. Dankzij die eigenaardige en ongelooflijk interessante terpenen combinatie is deze soort snel uitgegroeid tot een van de favorieten van liefhebbers van cannabis.

Als je Tropical Zmoothie met succes kweekt kun je een onmiddellijke smaak van zoete bosbessen verwachten, met bloemige en citrusachtige nuances die bij het uitademen overgaan in een zachte zure smaak. Je zou kunnen zeggen dat de typische tropische smaak een verleidelijke zoetzure aantrekkingskracht is en bij het inhaleren een fruitige tinteling geeft. Maar als je blijft roken, wordt elke uitademing pittiger en levendiger, met een nasmaak die een tint van diesel en zelfs tabak bevat. Zoet, aards en ronduit smakelijk.

Deze soort bevat zowel de suikerachtige en stroperige “candy” elementen, als de gelaagde houtachtige tonen en vleugjes van tropische citrusvruchten. Dit fruitige karakter is heerlijk, terwijl de aardse kant genoeg diepte geeft om consumenten die op zoek zijn naar een complexer palet tevreden te stellen.

De rook is zoet en vol en blijft veel langer hangen dan verwacht, dan komen ook smaken zoals vanille en kaneel naar voren en maken het aroma tot een glorieus geheel. Tropical Zmoothie wordt aanbevolen om in de avond te consumeren en is daarom een perfect dessert voor elk uitgebreid diner.

efeminiseerde Tropical Zmoothie
Tropical Zmoothie Fem

Tropical Zmoothie Fem blijft niet achter op het gebied van kracht. Wanneer ze onder optimale omstandigheden gekweekt wordt, schommelt het gemiddelde THC-gehalte tussen de 22 en 25%, maar er zijn fenotypes die deze cijfers zelfs kunnen overschrijden.

Potentie krijg je niet zomaar, maar is iets dat je verdient, althans tot op zekere hoogte. Als het je belangrijkste doel is om de maximale potentie te bereiken, dan is kweken op hydrocultuur je beste keuze. Kokos werkt ook ongelooflijk goed met Tropical Zmoothie. Het biedt hetzelfde kweekgemak als aarde, maar met de extra veelzijdigheid en nauwkeurigheid van hydrocultuur. Dit alles helpt bij het accentueren van de smaken en profielen van de unieke terpenen die deze plant zo speciaal maken.

Doe het rustig aan als je een beginnende roker bent, want deze soort kan een enorme impact op je hebben. Degenen die pittige diesel-soorten aankunnen, zullen Tropical Zmoothie ongetwijfeld in hun reguliere assortiment willen opnemen. Deze toppen bieden de perfecte balans tussen sativa- en indica-effecten.

Afhankelijk van je tolerantieniveau en de potentie van je toppen, kun je overwegen om te experimenteren met het tijdstip van de dag waarop je rookt en zo te kijken hoe ze het beste past in je dagelijkse routine. Deze soort levert ook 1% CBG, deze cannabinoïde staat bekend om haar ontstekingsremmende en pijnstillende werking. Hierdoor is Tropical Zmoothie ideaal voor zowel recreatief als medicinaal gebruik.

Je tolerantieniveau zal in grote mate de ervaring met deze dame bepalen. Over het algemeen kun je echter verwachten te genieten van de typische ‘roller coaster high’ die veel wordt geassocieerd met nieuwere hybriden van deze tijd. Haar indica dominantie is duidelijk, maar er zit genoeg sativa in de mix om je geïnteresseerd te houden.

Tropical Zmoothie Fem toont met trots de uitstekende kwaliteiten die horen bij haar hoge THC-gehalte, dus het is duidelijk dat dit niet het type is om mee te sollen. Bij matig gebruik levert ze echter een aangename ervaring op voor lichaam en geest, die je minstens een paar uur bezig zal houden. De 'low' wordt gekenmerkt door de ontspanning van je ledematen, waardoor deze soort een uitstekende keuze is om thuis te consumeren terwijl je ontspant voor de tv.

De high komt sterk en snel en genereert een golf van vreugde die moeilijk is uit te drukken in woorden. Bevredigend is niet helemaal de juiste term... Euforisch komt waarschijnlijk dichter in de buurt. Je voelt deze lichamelijke high al tijdens de eerste 10 minuten, maar de sativa kant komt al snel naar voren en brengt een nogal verrassende mentale helderheid met zich mee.

Tropical Zmoothie staat erom bekend dat het gebruikers vrij snel beïnvloedt, soms zelfs voordat ze uitademen. Het meest verbazingwekkende effect is een gevoel van veranderde perceptie die rokers dwingt zich aan te passen aan hun omgeving en te genieten van de kleine dingen.

Het cerebrale effect gaat gepaard met een voelbare lichamelijke buzz die activiteit ontmoedigt, maar consumenten toch mobiel laat en niet verandert in een ‘couch-lock’. Het zwevende en comfortabele gevoel dat je krijgt terwijl je nog steeds helder bent, betekent dat deze soort ideaal is voor overdag of vroeg in de avond.

We hebben allemaal weleens van die dagen gehad die zo lang en vermoeiend waren dat we er alles voor over hadden om ze te vergeten. Voor de meeste mensen is Tropical Zmoothie precies wat ze kunnen gebruiken om van deze uitdagingen bij te komen. Over het geheel genomen is deze variëteit er een die een breed publiek bevalt, voor elk wat wils en dan ietsje wat meer!

Euforisch, plezierig en in alle opzichten stimulerend. Daarom is Tropical Zmoothie een uitstekende soort om een middagje ontspannen mee door te brengen, zonder dat je je toevlucht hoeft te nemen tot andere kalmerende middelen. Je zult nog steeds in staat zijn om te bewegen, te eten en je dingen te doen, maar je zult het doen met minder hoofdpijn, spierkrampen en onaangename gevoelens.

Bewaar ook een beetje Tropical Zmoothie voor de avond, want haar sterke lichamelijke effect elimineert alle zorgen van de dag en bevordert een rustgevende slaap. Ze is ideaal voor wie klaar is om naar bed te gaan en de dag rustig wil afsluiten. En wees niet verbaasd als honger komt opzetten, want deze kruiden zijn een slimme keuze voor mensen met eetlustproblemen.

De zorgeloze stemming die deze soort teweegbrengt, kan ook tijdelijke verlichting bieden van de verontrustende symptomen van angst, depressie en PTSS. Bespreek dit wel met een arts. Tropical Zmoothie is krachtig, zelfs voor de ervaren smokers onder ons. Dus nieuwkomers, kijk uit en matig je consumptie als nodig.

Krachtig spul, maar niet het soort dat consumenten in een sterk paranoïde stemming brengt, doordat ze geen volledig intens, maar een meer gebalanceerd effect in het brein geeft.

Een van de nadelen van new school genetica is de wisselvalligheid die deze planten soms laten zien. Maar dit is niet het geval bij Tropical Zmoothie, dit is een van die soorten die het minste onderhoud nodig hebben en ideaal zijn voor zowel beginners als experts. Bovendien kan ze een explosieve groei bieden, zelfs onder verschillende klimatologische omstandigheden.

De grootte van deze soort is gemakkelijk te reguleren, waardoor beginnende kwekers met beperkte ruimte het rustig aan kunnen doen. Omdat ze goed beheersbaar zijn, raden we deze indica-dominante plant aan bij kwekers die kweken op een terras of een balkon. We hebben al gezegd dat het van belang is waar een soort van af stamt, hierbij kunnen we zeggen dat het sterke genetische verleden Tropical Zmoothie immuun maakt voor bijna alles wat haar kan beïnvloeden. Van weers- en temperatuurschommelingen tot schimmels, ziekten en plagen.

Voor kwekers die op zoek zijn naar een soort met een enorme capaciteit aan opbrengst, is dit zeker de juiste keuze. Binnen kun je tot 600 gram per vierkante meter halen en buiten tussen de 700 en 1000 gram per plant. Om dit soort cijfers te krijgen, zul je wel kweek- en trainingstechnieken moeten toepassen. Voor de beste resultaten snoei je de plant minstens twee keer. Ontblader haar grondig net voordat je van de groei- naar de bloeifase overschakelt en gebruik daarbij een fatsoenlijk SCROG-scherm met de juiste afmetingen.

Je kunt uitstekende resultaten behalen met organische grondmengsels, kokos en volledige hydrocultuur-systemen.

Waarbij deze laatste de beste optie is voor Tropical Zmoothie wat betreft het beste kweekmedium en het behalen van haar maximale opbrengst. Kokos is echter ook perfect om mee te werken en daarbij zit je niet met complexe opstellingen van pomp en slangen, maar heb je wel de voordelen van het regelen en controleren zoals bij een hydrosysteem.

Kokos is ideaal voor beginnende kwekers, omdat het een groot aantal voordelen biedt door de combinatie van de kweekstijlen op basis van hydrocultuur en aarde. Dit groeimedium biedt een veel betere drainage en beluchting dan aarde, terwijl het de perfecte hoeveelheid vocht vasthoudt om een vitale en gezonde groei van het wortelstelsel te bevorderen.

Kokos heeft een bufferende werking wat betekent dat het een veel nauwkeurigere controle van de hoeveelheid voeding en pH-waarden in het wortelgebied mogelijk maakt. En het werkt net zo goed met organische of synthetische voedingsstoffen. Als je besluit om de synthetische route te volgen, zorg er dan voor dat je een neutraal kokosmengsel gebruikt dat niet is bemest. Met organische voedingsstoffen kun je praktisch alles gebruiken wat je maar wilt.

Tropical Zmoothie heeft een klassieke indica-structuur. Ze is kort en compact, heeft veel zijtakken, brede bladeren en toppen vol glimmende trichomen. Haar dichte bladerdek vereist aan de onderzijde trim- en snoeiwerk om geen voedingsstoffen en energie te verspillen aan de onproductieve lagere delen.

Haar bloeiperiode is relatief kort met ongeveer 8 weken. Dit betekent dat ze een geschikte optie is voor kwekers die snel willen oogsten. In de meeste gevallen bereikt Tropical Zmoothie een matige hoogte. Als ze binnen wordt gekweekt kan ze een hoogte bereiken van ongeveer 1,2 - 1,5 meter. Buiten kan ze iets hoger worden, afhankelijk van de omgeving.

De zaden hebben een hoge kiemkracht, waarbij de wortels binnen 24 uur verschijnen en zich meteen beginnen te vermeerderen. Het is goed om Tropical Zmoothie Fem aan het begin van de vegetatieve periode aan een beetje beweging bloot te stellen. Een zacht maar gestaag briesje of een kleine ventilator helpt bijvoorbeeld om haar stengels te versterken. Het voorzichtig uit elkaar en naar beneden buigen van de takken stimuleert ook de plant om beschermende hormonen aan te maken, wat haar uiterlijk, groeikracht en potentie verbetert.

Je zult merken dat Tropical Zmoothie verbazend snel groeit tijdens de vegetatieve fase en haar structuur vrij snel laat zien. Om haar hoogte onder controle te houden en haar opbrengstcapaciteit te verhogen, kun je vanaf het begin gebruikmaken van trainingstechnieken zoals SCROG (Screen of Green), Toppen of Fimmen.

Kweek je nog niet zo lang, dan is LST (Low Stress Training) waarschijnlijk je beste optie. Deze techniek bestaat uit het voorzichtig begeleiden van de groei terwijl de plant zich ontwikkelt. Je kunt ook HST (High Stress Training) methoden toepassen, maar zorg ervoor dat je dit voorzichtig doet om de hoeveelheid stress op de plant te minimaliseren om schade te voorkomen.

Wanneer Tropical Zmoothie overgaat naar de bloeifase, ondergaat haar uiterlijk een verrassende transformatie. Haar toppen ontwikkelen een diepgroene kleur en worden vergezeld door sneeuwwitte stampers. Na ongeveer de vijfde week begin je de doordringende diesel- en skunk-aroma's te ruiken. Dus is het aan te raden om eerst een fatsoenlijk koolstoffilter te plaatsen in je kweekruimte om je kweek discreet te houden.

Tropical Zmoothie kan zowel binnen als buiten worden gekweekt, maar in een gecontroleerde binnenomgeving zal ze het meest uitblinken. Hier heb je een betere controle over factoren als temperatuur, luchtvochtigheid en verlichting, wat resulteert in consistente opbrengsten en hoge kwaliteit.

Omdat ze goed gedijt in een warme en droge omgeving, moet de luchtvochtigheid tijdens de groeifase tussen de 50% en 60% worden gehouden, om vervolgens te worden verlaagd naar 40% tot 50% tijdens de bloei. Het ideale temperatuurbereik voor deze soort is 20°C tot 27°C overdag en iets koeler 's nachts, maar nooit meer dan 10°C lager.

Als je deze plant binnen kweekt, moet ze stevig genoeg zijn om het gewicht van de takken te kunnen dragen. Je kunt je er ook op voorbereiden dat je rond dag 60 ondersteuning aan de zijtakken zult moeten bieden als je merkt dat ze teveel doorbuigen door het gewicht van de toppen. Bij het kweken moeten regelmatig de brede waaierbladeren die op het bovenste deel van de planten groeien gesnoeid worden, zodat licht en lucht de lagere toppen kunnen bereiken. In dit geval is Lollipopping ook een zeer geschikte techniek om toe te passen om een betere beluchting van de lagere takken mogelijk te maken.

Een zonnig mediterraan klimaat is natuurlijk het beste voor een buitenkweek, maar deze soort kan ook gedijen op andere breedtegraden waar het meestal kouder is. Zolang het niet te vochtig is. In de laatste fase van de bloei is ze daar enigszins gevoelig voor. Als je in de volle grond kweekt, kun je de zaden het beste in het vroege voorjaar in de grond ontkiemen. Op het noordelijk halfrond moet dit tussen maart en april gebeuren. Zodra het wortelstelsel zich gaat ontwikkelen zal ze ook snel groeien, dus houd er rekening mee dat deze soort van een vrij sterke dosis voeding houdt.

De tijd van oogsten is midden tot eind oktober. Als je buiten kweekt, zorg er dan voor dat de plant genoeg zonlicht krijgt en de juiste bescherming tegen slechte weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Omdat ze beschouwd kan worden als een vrij hongerige soort, is het van vitaal belang om haar goed te voeden tijdens de hele groeicyclus.

Het bepalen van het juiste tijdstip van het oogsten van Tropical Zmoothie kan een cruciale factor zijn om de gewenste smaken en effecten te verkrijgen. Een te vroege oogst kan resulteren in minder krachtige en minder smakelijke cannabis. Te lang wachten met oogsten kan leiden tot overrijpe toppen en een zwaar lichamelijk effect. Zorgvuldige controle van het algehele uiterlijk van de toppen en de ontwikkeling van de trichomen is essentieel om de juiste beslissing te nemen wat betreft het tijdstip van de oogst.

1- Omdat je zelf de grootte van de planten kunt bepalen, is Tropical Zmoothie een uitstekende plant voor de toepassing van de SOG of Sea Of Green trainingsmethode. Met een SOG kun je de opbrengst van je planten maximaliseren. Als je soorten gebruikt die in compactere formaties kunnen groeien, geeft dit grotere oogsten op een kleinere oppervlakte. Dit houdt in dat je de onderste takken snoeit om de groei aan de bovenkant te bevorderen. Zo hou je de planten op een gelijke hoogte met een uniform bladerdek. Onthoud wel dat hoe compacter je planten worden, hoe beter je ze moet controleren op luizen en schimmels.

2- Houd je focus op de wortels, een geweldig krachtige plant als Tropical Zmoothie heeft een extreem goed ontwikkeld en sterk wortelstelsel nodig VOORDAT de start van de bloei begint. Aan te raden is een groeifase van minimaal 6 weken, maar een beetje meer (tot 9 weken) is altijd beter.

3- We raden aan om stoffen kweekzakken of airpots te gebruiken om de zuurstofvoorziening van het wortelgebied verder te verbeteren. Hoe groter en gezonder de wortels, hoe beter de groei en bloei. Met als resultaat dat je mooie, smakelijke en met hars bedekte buds zal oogsten.

4- Tropical Zmoothie heeft veel voeding nodig. Ze kunnen een massa aan voedingsstoffen opnemen, vooral Cal/Mag. Naarmate de bloeifase vordert is het belangrijk om fosforrijke voedingsstoffen toe te dienen.

5- Door de grote hoeveelheid voedingsstoffen die ze opneemt, kan ze ook een flinke hoeveelheid licht aan. Als je LED-verlichting gebruikt, zet het LED-paneel dan op vol vermogen zodra de derde node zich heeft ontwikkeld en laat het daarbij tot de oogst.

Ben je klaar voor ongeëvenaarde uitbundigheid vol met leven en kleur? Laat je meeslepen met Tropical Zmoothie, de nieuwe cannabissoort die het land verovert. Dit buitengewone juweeltje is het perfecte resultaat van de vereniging van exotische smaken en plezierige effecten. Als je het zelf wilt uitproberen, kun je je zaden veilig en gemakkelijk online kopen bij Seedstockers vanuit je eigen huis. In verschillende aantallen, variërend van 1 tot 25 zaden per verpakking en altijd tegen de beste prijs op de markt.

En dat allemaal omdat Tropical Zmoothie niet zomaar een soort is. Ze is de opstap naar een gevoel van welzijn en euforie dat ideaal is voor degenen die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Haar gebalanceerde effecten, ergens tussen energiek en ontspannend, maken haar de perfecte strain voor momenten van zelfreflectie en om van te genieten in goed gezelschap. Wacht geen minuut langer om te proberen waar iedereen het over heeft, want Tropical Zmoothie staat klaar om je mee te nemen naar de plek waar je altijd al wilde zijn!

Tropical Zmoothie

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de