Terp & Tonic© Fem

Freakum Zkittlez X Ghost Tonic

Kies je verpakking
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Sativa
Oogst: Enorm
THC: Hoog (23 - 26%)
Smaak: Citrus
Effect: Actief
Bloeitijd: 9 weken
Ervaring: Middenniveau

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Terp & Tonic© Fem seeds

In de enorme geur- en kleurrijke wereld van cannabis domineren tegenwoordig de zoete en fruitige paletten in smaak en aroma, toch blinkt Terp & Tonic in deze wereld uit als een schijnende ster. Dit is niet zomaar "het zoveelste" soortje op de markt, maar eerder een bundeling van zintuiglijke eigenschappen met een oorsprong die de tijd van nu met een legende laat versmelten.

Het is niet lastig voor Terp & Tonic Fem om de aandacht te trekken van de liefhebbers van cannabis, en dat is niet alleen vanwege haar kenmerkende smaak. Deze uitgebalanceerde hybride combineert de ontspannende effecten van een indica met de stimulerende werking van een sativa. Wat resulteert in een verbazingwekkende veelzijdigheid in de zin van gebruik en effecten.

Deze mix maakt Terp & Tonic ideaal voor een grote verscheidenheid aan consumenten, variërend van degenen die op zoek zijn naar ontspanning, tot mensen die behoefte hebben aan een boost voor hun concentratie en creativiteit. En dankzij het gematigde THC-gehalte is deze soort geschikt voor zowel de nieuwkomer als de meer ervaren reiziger.

Wat is het mysterie dat er schuilt achter deze soort? Is ze gewoon het resultaat van uitzonderlijke genetica? Of van jarenlang stabilisatiewerk? Is het de grote inspanning van haar makers? Of is er iets anders? Een geheim dat misschien nog ontdekt moet worden? Ga met ons mee op een spannende reis naar de oorsprong van Terp & Tonic, om te onthullen wat deze plant zo onweerstaanbaar speciaal maakt.

Terp and Tonic Fem

Terp & Tonic Fem stamt af van twee hoogwaardige soorten die bij elke zichzelf respecterende kweker bekend zouden moeten zijn. Net als veel van de populaire variëteiten die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, is haar oorsprong terug te voeren naar het zonnige Californië. Terp & Tonic is geboren uit de vele creatieve experimenten van de gepassioneerde breeders van Seedstockers en is het resultaat van de kruising van twee soorten met unieke smaakprofielen en effecten. Namelijk Freakum Zkittlez en Ghost Tonic. Deze ongelooflijke voorouders dragen bij aan de karakteristieke zoete en fruitige smaakprofielen. Maar er is nog meer…

Aan de ene kant hebben we Freakum Zkittlez, een hybride-soort die de afgelopen jaren erg populair is geworden en de harten van vele cannasseurs sneller heeft doen kloppen. Alleen al vanwege haar smaak, die doet denken aan de veelkleurige Skittles snoepjes. Maar ook haar visueel opvallende verschijning, haar aromatische charme en een smaakprofiel dat zintuigen haast laat exploderen. Daarna wordt je ondergedompeld in een holistische ervaring die typerend is voor deze strain en haar al veel lof heeft opgeleverd. Een zeldzame soort die niet gemakkelijk te vinden is, maar zeer de moeite waard is wanneer je op zoek bent naar iets echt speciaals.

Aan de andere kant is er Ghost Tonic, die wat meer zoetheid toevoegt aan de mix en die bij het roken zorgt voor een zachtere smaak. Ze wordt niet alleen gewaardeerd om haar therapeutische effecten, maar ook om haar genetische complexiteit. Ghost Tonic is een combinatie van de beste kenmerken van haar fenomenale ouders: Ghost OG, met flexibele en hoogproductieve exemplaren en Skunk 18, een soort die zich ontwikkelt tot korte en compacte planten. Geen twijfel mogelijk dat deze soort de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een intense en veelzijdige ervaring.

Wanneer deze twee juweeltjes worden gecombineerd, is het resultaat een krachtige, smakelijke en veelzijdige hybride, Terp & Tonic. In alle opzichten een genot voor het publiek en een sprong vooruit in de evolutie en diversiteit van cannabis. Haar ontwikkeling bestaat uit een zorgvuldige combinatie van de eerder genoemde soorten en heeft de perfecte balans tussen smaak, aroma en effecten weten te creëren. En met de mogelijkheid van Terp & Tonic om zowel een ontspannende als opwekkende ervaring te verkrijgen, zal deze schoonheid zeer zeker populair worden onder een breed scala aan consumenten.

Op papier heeft Terp & Tonic een 60% sativa / 40% indica verhouding. Echter naarmate de opkomst van de “new school” genetica en het breeden van uiteenlopende soorten zich heeft ontwikkeld, zijn dergelijke labels enigszins dubbelzinnig geworden. De waarheid is dat Terp & Tonic een high oplevert die moeilijk in een sativa of indica categorie is te plaatsen. Deze hybride combineert het beste van beide werelden en biedt de consument een geweldige ontspanning. Dit wordt meestal gevolgd door een gevoel van mentale helderheid en een meer traditionele ervaring. Deze unieke mix van effecten is misschien wel de basis van wat haar een hit zal maken onder de echte fans van cannabis, waarbij ze de lat weer een stukje hoger legt door iets te bieden dat fris en nieuw aanvoelt.

Terp & Tonic valt op door haar bijzondere botanische eigenschappen. Deze cannabisplant is prachtig om te zien en is gemakkelijk te herkennen aan haar robuuste en volumineuze lichtgroene toppen. Deze worden afgewisseld met levendige oranje bloeiharen en een hoge dichtheid van trichomen die contrasteren met de paarse tinten die zich uitstrekken over haar stengels. Deze levendige kleuren dragen ertoe bij dat Terp & Tonic een genot is voor zowel je longen als je ogen.

Wanneer je haar op een natuurlijke manier laat groeien, zal ze met haar compacte en middelgrote structuur en korte internodes, de klassieke vorm van een kerstboom krijgen met één grote hoofdtop. Hoewel haar onderste takken nogal strekken, kan ze een zeer bossige plant worden en zal ze met de juiste trainingstechnieken een gelijkmatig bladerdak ontwikkelen. Mede vanwege haar grote weerstand en haar grote aanpassingsvermogen is dit een goede keuze voor het kweken in verschillende klimaten, zowel binnen als buiten.

Wanneer je in aanraking komt met Terp & Tonic is haar geur het eerste wat je opvalt. Meteen gevolgd door haar uiterlijk, dat net zo kenmerkend is. Als je bij de plant in de buurt komt, word je begroet door de doordringende geur van bessen en citrusvruchten. Een geur die een bijna bedwelmende ervaring geeft. Dit zurige aroma heeft een tropisch tintje omringd met een opvallende zoetheid.

Het terpenenprofiel wordt gedomineerd door myrceen en wordt ondersteund met limoneen en caryofylleen. Dit resulteert in een prachtige combinatie van een fruitig zoet kersenaroma met zure noten die kunnen eindigen met een aangenaam vleugje diesel. Deze geur kan lijken op het karakteristieke en onvergetelijke kenmerk van de Runtz genetica, maar kan nog intenser worden door de zurige nuances.

Als je lekker en langdurig van deze ervaring wil genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je te veel aandacht trekt, is de beste optie om je Terp & Tonic toppen in een potje of in een geurdicht zakje te bewaren. Op deze manier kun je deze genots-kruiden op de meest discrete manier met je meenemen. Maar heb je dan eenmaal wat privacy, kun je gerust je kruidenpot openen en genieten van de overvloed aan zoete aroma's die je zullen omringen.

De smaak van Terp & Tonic bevat zowel de zoete en suikerachtige elementen van bosvruchten, als de gelaagde citrustonen van sinaasappels. Dit fruitige karakter is absoluut heerlijk te noemen en de kruidige kant laat genoeg diepte over om de consumenten die op zoek zijn naar een complexer smaakpalet, ook tevreden te stellen. Het levert een algehele zintuiglijke ervaring op die erg lijkt op het proeven van een gin-tonic met aardbeien.

De unieke smaak bevat ook de aardse en houtachtige nuances die bijdragen aan haar rijke en complexe nasmaak. Zodra je de kans krijgt om Terp & Tonic Fem te inhaleren kun je er zeker van zijn dat je je neusgaten verblijdt met zoete en fruitige goedheid die je binnen een paar minuten doet ontspannen. Bij elke uitademing ervaar je in de keel een dikke volle damp of een aangenaam zachte rook.

Hierover gesproken, Terp & Tonic is niet een soort die je lichtjes moet opvatten. De meeste fenotypes die je kunt kweken zullen het THC-gehalte van 25% overschrijden en een select aantal is zelfs in staat om de 30% barrière te doorbreken! Zonder enige twijfel geeft dit een enorme klap in je hoofd.

De dikke massieve laag trichomen die bijna schittert als een diamant biedt een opmerkelijk hoog rendement voor kwekers die op zoek zijn naar concentraten. Terp & Tonic is een van de soorten die boordevol hars zitten en waar de cannabinoïden aan alle kanten vanaf spatten.

Maar ondanks haar potentie is het niet waarschijnlijk dat Terp & Tonic Fem buitensporige of ongemakkelijke effecten veroorzaakt. De high die ze geeft is vol en zacht en is dus net zo geschikt voor recreatieve consumenten als voor medische patiënten.

Haar heerlijke smaak en aroma is niet te overtreffen en de psychoactieve effecten die Terp & Tonic produceert zullen ongetwijfeld leiden tot vrede en liefde. Haar uitgebalanceerde sativa/indica profiel zorgt voor een plezierige en verheffende high, die een stimulerende werking heeft en een creatieve inspiratie kan opwekken zonder overweldigend te zijn. Een ander voordeel is dat deze effecten meestal vrij lang aanhouden in vergelijking met andere soorten.

Het effect van Terp & Tonic Fem bestaat uit verschillende fases. Het begint met een super bedwelmende ontlading in het brein die in een makkelijke overgang versmelt naar een staat van euforie en welzijn. Je zult ontdekken dat je geest vrij is om nieuwe vormen van creativiteit te verkennen en dat versnelde of negatieve gedachten stevig aan de kant worden geschoven. Na ongeveer een uur voel je dat de waas begint te verdwijnen, maar dan is je reis nog niet voorbij.

De lichamelijke effecten kunnen nog een paar uur aanhouden waardoor je lekker ontspannen achterblijft en je zowel kalmte als helderheid ervaart, met een zeer gezonde dosis trek in snacks. Dit is te danken aan haar evenwichtige hybride aard, die de beste kwaliteiten van indica- en sativa-soorten combineert. Veel consumenten melden dat ze zich gelukkiger en optimistischer voelen na het roken. Deze eigenschap maakt Terp & Tonic een uitstekende keuze voor diegenen die stress of angst willen verlichten of gewoon willen genieten van een goede stemming.

Naast haar effecten op de gemoedstoestand, staat Terp & Tonic ook bekend om haar vermogen om de concentratie en creativiteit te verbeteren. Dit betekent dat ze ideaal is voor activiteiten die een mentale focus vereisen, zoals schrijven, tekenen of zelfs intellectueel werk. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de effecten kunnen variëren afhankelijk van de consument en de hoeveelheid.

Dit alles betekent dus dat Terp & Tonic Fem de perfecte metgezel kan zijn voor vele sociale gelegenheden, maar ook voor een dagje wellness, een rustige luie zaterdag of onder het genot van een film (zolang je het niet erg vindt om het einde te missen!).

Met een cannabinoïden-gehalte van in totaal meer dan 30% (inclusief 1 - 2% CBD en CBG), kun je een niveau van lichamelijke ontspanning verwachten dat deze soort een perfecte kandidaat maakt voor de behandeling van milde lichaamspijnen (vooral als ze werkgerelateerd zijn) en alle chronische pijn, ontstekingen, spierkrampen of gewrichtsproblemen.

Terp & Tonic Fem kan een geweldige metgezel zijn voor gestresste of zeer angstige mensen die hunkeren naar een beetje rust. En aangezien ze honger opwekt, zullen consumenten met weinig eetlust graag hun trek opwekken met de smaken van citrus en dennen. De kalmerende eigenschappen van deze schoonheid kunnen ook voor medische doeleinden ingezet worden en om slapeloosheid te bestrijden.

Ondanks de vele voordelen is het wel belangrijk om te letten op de mogelijke bijwerkingen. Sommige gebruikers kunnen last krijgen van een droge mond, droge ogen, duizeligheid en in zeldzame gevallen paranoia of angst. Deze bijwerkingen komen het vaakst voor bij te hoge doseringen. Dus kun je in het begin het beste voorzichtig zijn, vooral als je een beginnende gebruiker bent.

Dat hangt er een beetje vanaf van welke beginner...
Beginnende smokers? Nou, zolang ze een hoge tolerantie hebben is er niets aan de hand. Zoals eerder gezegd kan overmatig gebruik van Terp & Tonic leiden tot bepaalde ongewenste bijwerkingen, maar dat kan gezegd worden van de meeste soorten met een hoog THC-gehalte.

Beginnende kwekers? Ik zou zeggen, ga er gewoon voor! Terp & Tonic is verrassend veerkrachtig en zeer eenvoudig te kweken, dus ze is een geweldige optie voor elke beginneling. Zorg er wel voor dat je genoeg opslagruimte hebt om haar grote en dichte toppen te bewaren!

Als het je doel is om die zoete en citrusachtige goedheid te proeven, zul je het fijn vinden om te weten dat je Terp & Tonic vrijwel overal kunt kweken. Daarmee is ze toegankelijk voor zowel de beginnende als de ervaren kweker. Ja, deze soort vereist wel enige aandacht en specifieke zorg om haar volledige potentieel te kunnen bereiken. Maar met slechts de basiskennis van het kweken zijn de resultaten meestal al lonend, zowel in termen van kwaliteit als kwantiteit.

Als je deze zaden wil gaan kweken, leg je eerst wat vellen keukenpapier in water en laat je deze vervolgens goed uitlekken, zodat ze vochtig blijven maar niet doorweekt. Plaats je Terp & Tonic Fem zaden tussen twee lagen papier en doe ze in een Tupperwaredoos met een goede sluiting. Zet het bakje op een warme en donkere plek. Controleer dagelijks het vochtgehalte en of het zaadje al ontkiemd is en het hoofdworteltje zichtbaar is.

Zodra het worteltje een lengte van 1 à 2 centimeter heeft bereikt, plant je het zaadje voorzichtig over in een pot met hoogwaardige aarde of welk ander kweekmedium je voorkeur heeft. Deze plant doet het uitzonderlijk goed in organische aarde of zelfs in kokos.

Hoewel je deze soort overal wel kan kweken, is haar dichte structuur ideaal voor een binnenkweek in een kweektent. Binnen kun je een bloeiperiode van 8-10 weken verwachten en een overvloedige opbrengst van ongeveer 450-500 gram per vierkante meter.

Om deze resultaten te bereiken, moet de plant ten minste 6 weken in de groeifase gehouden worden. Hoewel het aan te raden is om de vegetatieve periode te verlengen tot 9 weken, zodat ze 1,5 tot 1,8 meter hoog kan groeien zonder enige training. Ze kan zelfs een hoogte van tweeënhalve meter bereiken wanneer ze in de volle grond wordt gekweekt.

Een zorgvuldige beheersing van de omstandigheden is de essentiële factor om de unieke eigenschappen van deze plant tot een maximum te verhogen. Dit betekent de juiste balans tussen licht, vochtigheid en temperatuur vinden. Binnen heeft Terp & Tonic Fem een goede kweeklamp nodig en voldoende ruimte voor haar gemiddelde hoogte. Ze bloeit heel goed bij temperaturen tussen de 20 en 26ºC, met een luchtvochtigheid van rond de 50%. Vergeet niet je plant regelmatig te snoeien voor een optimale groei.

Het grootste probleem voor kwekers is het grote aantal waaierbladeren dat ze ontwikkelt, ze kan een behoorlijk bossige plant worden! Zorg ervoor dat je haar genoeg ruimte geeft om zich te verspreiden, ontblader op het juiste moment en overweeg om een trainingstechniek toe te passen zoals LST of SCROG. Deze methoden zorgen voor de best mogelijke opbrengst en algehele dichtheid van de toppen.

Terp & Tonic gefeminiseerde zaden indoo

Als je buiten kweekt, vermijdt dan grote temperatuurschommelingen. Ze houdt van een warm en zonnig klimaat en een paar graden lager dan dat ze normaal lekker vindt kan de uiteindelijke opbrengst beïnvloeden. Haar bloeiperiode is relatief kort, ongeveer 8 weken (hoewel we aanraden haar 9 weken te laten bloeien). Dit betekent dat ze een aantrekkelijke optie is voor degenen die op zoek zijn naar een snellere groeicyclus, of voor degenen die te maken hebben met de vroege komst van de herfst.

Tijdens de bloei krijgen de toppen van Terp & Tonic hun kenmerkende kleuren en beginnen ze hun karakteristieke aroma te produceren. Onthoud dat deze plant goed reageert op snoei- en trainingstechnieken. Dit laat de productie van de toppen maximaliseren en laat de luchtstroom rond de plant verbeteren. Wie een zijwaartse groei wil bevorderen, kan de Screen Of Green methode gebruiken om de plant een beter beheersbaar groeipatroon te laten aannemen.

Voedingsstoffen spelen ook een cruciale rol. We raden aan een voedingsrijk substraat te gebruiken voor de optimale ontwikkeling van Terp & Tonic Fem. Met wat extra stikstof in je substraat profiteer je meer van haar ware potentieel en laat je de geur van haar terpenen nog meer opvallen.

In termen van opbrengst biedt Terp & Tonic gemiddelde tot hoge resultaten. Ze kan worden beschouwd als een plant die extreem goed presteert binnen de L en XL maten. Dit komt voornamelijk door de hoge dichtheid van haar toppen en trichomen, zowel bij een binnen- als buitenkweek.

Wat er aan kwantiteit misschien ontbreekt, wordt echter meer dan goedgemaakt in termen van kwaliteit. Haar geoogste toppen zijn meestal compact, harsachtig en zeer aromatisch, wat de zorg en aandacht weerspiegelt die in het kweekproces is geïnvesteerd. Buiten komt ze meestal niet onder de 700 gram per plant uit en groeit ze ambitieus omhoog, met een natuurlijk groeipatroon dat niet al te veel strekt.

Om Terp & Tonic Fem met succes te kweken, is een basiskennis van de behoeften van cannabisplanten vereist, evenals wat geduld, liefde en toewijding. Met de juiste omstandigheden kan dit juweeltje een lonende en verrijkende toevoeging worden aan elke tuin, binnen of buiten.

En vergeet niet dat het prachtige uiterlijk van haar toppen na de oogst, het mooiste is van het kweken van Terp & Tonic Fem. Je krijgt massa's bloemen die niet alleen opvallen door hun verbazingwekkende smaak, maar ook door hun ongelooflijke “bag appeal”, wat deze soort ideaal maakt voor een commerciële kweek.

1- Deze plant ontwikkelt van nature veel toppen in haar uitgestrekte takken en heeft de neiging om goed te reageren op een Sea of Green opstelling. Als alternatief kun je haar laten bloeien zoals ze van nature doet en dan trainingsmethoden toe te passen die weinig stress veroorzaken, om zo meer uit haar krachtige groei te halen.

2- Als je op zoek bent naar een soort om te experimenteren met een aantal high stress trainingstechnieken zoals Topping, Mainlining, Super Cropping, of wat je maar wil toe te passen, dan is dit de perfecte soort om mee te werken. De robuuste en sterke aard van deze plant betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je haar schade toebrengt met de training. Want ze heeft weinig moeite om te herstellen, zelfs in het ergste geval.

3- Vanwege haar genetica is het niet ongewoon dat de grootte en het gewicht van de toppen de takken zullen gaan te belasten. Het is aan te raden om enkele van de langere en zwaardere takken te ondersteunen als je merkt dat ze een paar weken na het begin van de bloei doorbuigen.

4- Je kunt je plant ook iets meer voeding geven dan normaal tijdens de vegetatieve fase, wat echt zal helpen om haar opbrengst te verhogen en haar algehele gezondheid te verbeteren. Aanvulling met wat meer PK en organische zuren tijdens de bloeifase helpt ook om de productie van bloemen en trichomen te stimuleren.

5- Of je nu op aarde of met hydrocultuur kweekt, de pH-waarde van het kweekmedium maakt een groot verschil voor de opbrengst. De optimale pH-waarde van Terp & Tonic ligt tussen 6,0 en 7,0. Sommige kweekexperts gaan zelfs nog een stapje verder en stellen voor om de pH tussen 6,2 en 6,7 te houden.

6- Controleer de trichomen altijd met een zakmicroscoop of een juweliersloep voordat je de plant gaat oogsten. Je wilt een mix van troebele en amberkleurige trichomen zien voor de oogsttijd, omdat dit de beste balans biedt tussen potentie en smaak.

Terp & Tonic heeft zich sterk ontpopt als een van de meest onderscheidende cannabissoorten op de markt. Vanwege haar unieke combinatie van zoete en fruitige smaken, haar gebalanceerde effecten en grote veelzijdigheid op het gebied van de kweek, is ze in zeer korte tijd uitgegroeid tot een grote favoriet onder consumenten en kwekers.

De constante evolutie van Terp & Tonic toont het aanpassingsvermogen en de creativiteit in de wereld van cannabis. Aangezien onze kwekers blijven experimenteren en deze varianten blijven verfijnen, is het waarschijnlijk dat we in de toekomst nog meer interessante en unieke versies van Terp & Tonic zullen zien.

Het is een van de meest recent uitgebrachte soorten uit onze catalogus en daarom is deze soort gemakkelijk verkrijgbaar in de Seedstockers online winkel. Hier vind je eersteklas Terp & Tonic Fem cannabiszaden in verschillende formaten, tot wel 25 stuks per verpakking.

En het is belangrijk om te zeggen dat Terp & Tonic niet zomaar een cannabissoort is, ze staat symbool voor de diversiteit en rijkdom in de wereld van cannabis. Haar geschiedenis, smaak, effecten en veelzijdigheid maken dit een onvergetelijke soort die een waardevolle bijdrage levert aan de genetica van cannabis. Of je nu verlichting zoekt voor chronische pijn of spierstijfheid, gebrek aan eetlust hebt, of gewoon wilt ontspannen en uitrusten na een lange werkdag, Terp & Tonic verdient het echt om op nummer één van je verlanglijstje te staan!

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de