Tangy Tree©

Lemon Tree X Mandarin Panties

Kies je verpakking

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor
Smaak: Zoet
Bloeitijd: 10 weken

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Tangy Tree© seeds

Het Seedstockers-team heeft deze soort ontwikkeld om een geweldige combinatie van gedurfde smaken en effecten te verkrijgen die voor de meeste consumenten zeer geschikt is. We begonnen met Lemon Tree, een uitgebalanceerde prijswinnende hybride die afgeleid is van de twee cannabis-klassiekers Lemon Skunk en Sour Diesel. Deze brachten we vervolgens samen met Mandarin Panties. Een grote kandidaat om dé winnaar te worden van vele cannabiscups vanwege haar originele mandarijn-smaak en haar keiharde plakkerige toppen.

Tangy Tree neemt de ultra-krachtige smaak van haar afkomst over en mengt dit met een pittige citroen en geurige Skunk tot een smaak en aroma die als een haat-liefde verhouding te omschrijven is. Een diepe citroenachtige geur met een aardse en diesel-achtige achtergrond die vooruitloopt op een verleidelijke tropische smaak, alsof je een lemon margarita cocktail drinkt. En als klap op de vuurpijl is dit een echt krachtige soort die een euforische high geeft die snel en krachtig zowel je lichaam als je geest beïnvloedt.

Tangy Tree produceert ronde olijfgroene toppen die bedekt zijn met een laag amberkleurige bloeiharen en kleine glanzende trichomen. Deze plant wordt binnen wel 1,5 tot 1,8 meter hoog, met een totale opbrengst tot 500 g/m². Buiten gedijt ze goed in een mediterraan klimaat, waar ze een hoogte van 2 meter kan bereiken. Wie thuis graag zijn eigen soorten kweekt, moet zeker Tangy Tree eens proberen... Een geweldig plan, zo heb je altijd en op elk moment een mooie hoeveelheid van haar toppen bij de hand.

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de