Tangy Fritter©

Mandarin Panties X Apple Fritter

Kies je verpakking

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Smaak: Zoet
Bloeitijd: 9 weken

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Tangy Fritter© seeds

Zonder enige twijfel hebben onze kwekers een opmerkelijke prestatie geleverd door twee winnende soorten samen te smelten tot Tangy Fritter. Aan de ene kant staat Mandarin Panties, een soort die de krachtige groei van Girl Scout Cookies laat zien. Bij deze gelegenheid wordt ze versterkt door Pink Panties, wat zich vertaalt naar de heerlijke en originele citrusachtige smaak van mandarijnen met daarbij enorme opbrengsten. Aan de andere kant Apple Fritter, geboren uit een kruising van Sour Apple en Animal Cookies, wat resulteerde in de heerlijke smaak van gefrituurde appels, vandaar de naam van deze prijswinnende hybride met een grote reputatie.

Uit een kruising tussen deze twee zijn de hoogwaardige zaden van van Tangy Fritter ontstaan. Ze ontwikkelen zich tot dynamische en gemakkelijk te kweken planten die zich goed aanpassen aan veel verschillende manieren van kweken. De veelzijdigheid en hun evenwichtige aard zijn de belangrijkste eigenschappen die ze hebben behouden. Een citrussmaak met een vleugje gebak en een buitengewoon ontspannend effect dat tegelijkertijd stimulerend is.

Dit alles in een compacte, dennenboom-vormige plant die een grote hoofdtop ontwikkelt met flinke zijtakken. Wanneer ze buiten wordt gekweekt kan ze wel 2 meter hoog kan worden en kan je begin oktober super kleverige wiet oogsten. Bovendien kan ze een opbrengst halen van ongeveer 500 tot 800 g/m² als ze binnen wordt gekweekt. Dit is duidelijk een hybride waar veel over gesproken zal worden en die je nu al bij Seedstockers kunt kopen!

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de