Slurri Fritter©

Slurricane X Apple Fritter

Kies je verpakking

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Smaak: Zoet
Bloeitijd: 9 weken

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Slurri Fritter© seeds

Vanwege de erfenis van haar exclusieve ouders kan je Slurri Fritter een clash tussen twee cannabis-reuzen noemen. In de ene hoek vinden we Slurricane. Een Cali-soort die bekend staat om haar dikke trichoomlaag en haar ongelooflijk fruitige smaak, zo zoet dat ze de grootste snoepers zal betoveren. Haar high is krachtig en gaat verder dan lichaam en geest. In de andere hoek hebben we Apple Fritter. Een geweldige hybride die het Girl Scout Cookies effect combineert met de energie van Diesel, die nog steeds op de lijst staat van de meest krachtige cannabissoorten ter wereld. De super heerlijke smaak van vers gefrituurde appelbeignets is in de loop van de tijd haar onderscheidende kenmerk geworden.

Het verweven van deze twee nu al legendarische soorten leidt tot de magische creatie van Slurri Fritter. Een hybride die olijfgroene toppen produceert die zijn versierd met amberkleurige bloeiharen. Deze bevatten het zoete aroma van bittere banaan die pittiger wordt bij het uitblazen. Dit wordt vermengd met de romige smaak van appelbeignet die nog lang in de mond is te proeven.

En dit allemaal in één gemakkelijk te kweken plant. Ze kan buiten 150 tot 200 cm hoog worden met een opbrengst van 700 tot 1000 g/m² bij een binnenkweek. Een interessant meisje waar je enorm gelukkig van kan worden. Ze brengt een geweldige explosie van creativiteit. Dus, als je geïnteresseerd bent om deze schoonheid een keer uit te proberen, kan je er zeker van zijn dat ze je laat smeken om meer.

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de