Rucu Cucu OG© Gefeminiseerde

Tangie x OG Kush

Kies je pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Sativa
Oogst: Massive
THC: Super Hoog (tot 30%)
Smaak: Fruitig Zuur
Effect: Happy Chill
Bloeitijd: 8 weken
Ervaring: Beginner

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Rucu Cucu OG© Gefeminiseerde seeds

De premium wietsoort Rucu Cucu OG komt voort uit de exclusieve samenwerking tussen Seedstockers en de beroemde Argentijnse rapper Homer el Mero Mero (een oude vriend van Seedstockers) die een enorme passie heeft voor hoogwaardige cannabis.

Het professionele Seedstockers veredelaars-team wilde een unieke variëteit creëren, helemaal afgestemd op de favoriete smaken en effecten van El Mero Mero.En het resultaat verrast iedereen!

Na 5 generaties selectie vonden we de perfecte soort, namelijk de legendarische feno die Rucu Cucu OG werd genoemd. Deze topkwaliteit strain is gemaakt door een speciale stek van Tangie te kruisen, deze werd geselecteerd vanwege de intense mandarijngeur en zware productie. De Tangie werd gekruist met een originele USA OG Kush-kloon. Het resultaat is ongelooflijk en als je het op straat rookt zal het zeker niet onopgemerkt blijven, dus je bent gewaarschuwd!

De intense mandarijngeur is scherp, het is een smakelijke mix tussen het zoete/citrus van de Tangie en het gasachtige/houtachtige van de OG Kush. De THC-niveaus zijn heel hoog (op de juiste manier gekweekt, kan het oplopen tot 30% THC). Het effect is intens, dat is waar onze vriend Homer el Mero Mero naar streefde terwijl hij alle selectieprocessen van begin tot eind volgde. Tijdens een recent bezoek aan Barcelona kreeg hij de kans om na het intense selectieproces het eindresultaat te proberen, en al na één trekje zei hij: ""dit is de fuc**ing Rucu Rucu OG!""

De plant is krachtig, robuust en gemakkelijk te kweken, met een bloeitijd van slechts 8 weken. Als je binnen kweekt, raden we je aan om haar goed in de gaten te houden tijdens de 3e en 4e week van de bloei, omdat ze de neiging heeft om af en toe uit te rekken, vooral als ze wordt gekweekt met natriumlampen. De plant reageert goed op verschillende kweektechnieken zoals SCROG (sterk aanbevolen), SOG, topping en FIM.

Tijdens de bloei kan de geur van Rucu Cucu OG behoorlijk intens zijn, dus we raden je aan om een goede koolstoffilter te gebruiken om te voorkomen dat je buren nieuwsgierig worden. Om optimaal te genieten van de sterke geur en de ongelooflijke smaak, kun je het best in aarde te kweken (indien mogelijk biologisch).

Buiten kweken is ook een goede optie en geeft veel voldoening, de plant groeit ongelooflijk goed onder verschillende omstandigheden en is bestand tegen schimmel en hoge temperaturen. De oogst is enorm en is klaar rond de laatste week van september of de eerste week van oktober (noordelijk halfrond).

We zijn ongelooflijk trots dat we deze legende hebben gecreëerd, de echte Rucu Cucu OG! Probeer het, en ontdek het zelf. Wij garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Ook interessant​

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de