Moby Dick Gefeminiseerde

White Widow x Haze

Kies je pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Oogst: Enorm
THC: Hoog (23 - 26%)
Smaak: Zoet
Effect: Happy Chill
Bloeitijd: 9 weken
Ervaring: Middenniveau

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Moby Dick Gefeminiseerde seeds

Er loopt geen kweker rond die de genetica van Moby Dick gefeminiseerde zaden van Seedstockers wil mislopen. Het is het resultaat van decennia keihard werken. De genetica is afkomstig van plekken over de gehele wereld en is één van de meest bijzondere soorten van gedomesticeerde sativa-genetica op dit moment! Het is een snel bloeiende plant met een bizar grote oogst. De Moby Dick strain is een sensatie om te kweken, en een absolute favoriet bij haar gebruikers.w.

Moby Dick strain Genetica


Seedstockers Moby Dick is de verloren dochter van de befaamde strain White Widow. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig was White Widow de bron van veel ‘buzz’ binnen de industrie. Iedereen wilde een deel van de oorspronkelijke Widow in handen krijgen. Sindsdien heeft deze strain cup na cup gewonnen, met dank aan de productie van de krankzinnige sneeuwachtige toppen en de krachtige en langdurige effecten. Door White Widow te kruisen met een onbekende Haze-variëteit (waarschijnlijk een originele Haze verkregen van de Haze-broers) hebben wij een geestverruimende en super psychedelische, gefeminiseerde, sativa-genetica gecreëerd met een korte bloeiperiode – waardoor de Moby Dick-soort geschikt is voor binnen- en buitenteelt!

Kweek Kenmerken


Dankzij een halve eeuw toegewijd kweken met de meest elite en exclusieve soorten genetica van over de hele wereld, hebben de gefeminiseerde zaden van Moby Dick enkele van de meest gewenste eigenschappen op het gebied van het kweekproces. Planten in de groei hebben baat bij het bijsnijden en snoeien van de takken. De planten zullen de dankbaarheid voor het onderhoud zeker aan je laten zien. Verwacht stevige en vertakte structuren die absoluut enorme hoeveelheden gewicht kunnen dragen; dit gezegd hebbende, bij het kweken van Moby Dick’s gigantische oogsten met de meest gewilde zware toppen is het maken van een ondersteunende constructie van groot belang. Dankzij de selectieve kweektechnieken kun je als je binnen kweekt al in minder dan 9 weken, na de eerste tekenen van de bloei, oogsten. Als je buiten kweekt kun je (op het noordelijk halfrond) midden tot eind oktober oogsten. Dit is een fenomenaal korte bloeitijd voor een sativa-genetica. Kwekers met veel kennis laten hun planten soms zelfs nog één of twee weken langer staan om zo het allerbeste van de bekroonde ouder-genetica in Moby Dick naar boven te halen.

CANNABINOÏDE- EN TERPEEN-PROFIEL


Moby Dick gefeminiseerde zaden produceren ongelooflijk krachtige en potente toppen. Het aantal trichomen dat het met sneeuw bedekte uiterlijk geeft zijn krachtpatsers en zorgen voor de aanmaak van cannabinoïden en terpeen. Het THC-gehalte kan oplopen tot 26% + en in sommige gevallen zijn er zelfs sporen van THCV aanwezig – dit kan gedeeltelijk verklaren waarom de ervaring en de effecten zo psychedelisch en krachtig zijn. Verwacht buitengewone vanille- en suikerachtige smaken. De geur van andere genetica kan soms te sterk zijn, maar de Moby Dick-soort ruikt licht en zoet op een manier die veel mensen juist verfrissend vinden. Sommige gebruikers beschrijven Moby Dick als een melange van citrus met daarin hinten van frisse eucalyptus.

Moby Dick Gefeminiseerde Strain-effecten


Moby Dick is het type genetica die inslaat als een bom. Het stijgt snel en hard naar je hoofd, en is flink stimulerend. Ondanks de krachtige effecten merken veel gebruikers dat ze erg productief zijn en klaar zijn om in beweging te komen. De bijzondere voorouderlijke achtergrond van de Moby Dick-strain betekent ook een lekkere langdurige high. Dit is het soort ganja dat je uren na je laatste haal nog high laat voelen.

Ook interessant

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de