London Pound Punch©

London Pound Cake X Panty Punch

Kies je verpakking

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor
Smaak: Romig
Bloeitijd: 10 weken

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

London Pound Punch© seeds

London Pound Punch is een hybride ontstaan uit de kruising van de heerlijke London Pound Cake en een andere indica-dominante hybride, onze eigen Panty Punch. Ken je deze knallers? London Pound Cake is geweldig! Het is een soort die door velen geprezen wordt om het euforische gevoel dat ze produceert vanwege haar vrij hoge THC-gehalte. Aangevuld met een diepe bessensmaak die wordt ondersteund door sterke nuances van vers gebakken zoetigheden.

Panty Punch is een Cali-soort uit onze ‘Seedstockers Superior’ collectie, afgeleid van Pink Panties samen met de Purple Punch. Het is een zeer krachtige plant die ongelooflijk compacte en harsrijke toppen produceert. Ze kunnen prachtige paarse tinten aannemen wanneer ze onder de juiste omstandigheden worden gekweekt.

Het resultaat van deze fusie is London Pound Punch, een krachtige hybride die in staat is om je geest te kalmeren en het vermogen heeft om een stimulerend gevoel van euforie op te wekken. Ze produceert dikke en strakke toppen bedekt met een dikke laag trichomen die haar ‘frosty’ uiterlijk accentueren en een aards en citrusachtig aroma verspreiden. Als je haar inhaleert, proef je in pure Cookies-stijl de zoetigheid van een vanillekoekje.

Haar gemiddelde hoogte schommelt tussen 1,5 en 1,8 meter, waar ze ook groeit. De beste tijd om haar te oogsten is na 70 tot 75 dagen bloei, wat ongeveer een gewicht van 400 tot 500 g/m² oplevert bij een binnenkweek. Als je haar eenmaal hebt geprobeerd zal je niet meer twijfelen en wordt deze soort een ‘must have’ voor je zadencollectie.

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de