Black Rainbow© Gefeminiseerde

(Watermelon Zkittlez X Bacio Rainbow) X Apollo Black Cherry

Kies je verpakking
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Oogst: Groot
THC: Gemiddeld (14 -22%)
Smaak: Fruitig
Effect: Ontspannend
Bloeitijd: 8-9 weken
Ervaring: Middenniveau

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Black Rainbow© Gefeminiseerde seeds

Black Rainbow Feminized van Seedstockers is een variëteit die je kweekruimte zal veroveren zodra je haar hebt ontdekt. Het is op zichzelf al waanzinnig om de Watermelon Zkittlez en Bacio Rainbow te kruizen maar dit resultaat is nog eens verder gekruisd met de indrukwekkende Apollo Black Cherry… Wat een prestatie! Het resultaat kan niet beter.

Dit is een betrouwbare en goed gebalanceerde strain die met een beetje tijd, liefde en zorg een echte cannabis “boom" kan worden met extreem hoge opbrengsten. Dit kan allemaal in slechts 8 tot 9 weken bloeitijd waardoor het zeker de moeite loont om de groeiperiode wat te verlengen om zo het maximale uit deze plant te halen.

De toppen van Black Rainbow Feminized zijn een traktatie voor je zintuigen. Ze hebben een diep aroma dat doet denken aan citroen, grapefruit en sinaasappelsnoepjes, de smaak is daarnaast ook pittig en kruidig met wat kruidige “kushy” en diesel ondertonen. Met ook nog zo’n hoog THC-gehalte zou je je kunnen afvragen waarom je deze strain eigenlijk niet eerder gekweekt hebt!

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de