Amaretto Tarmac© Gefeminiseerde

Amaretto Sour X Apollo Black Cherry

Kies je verpakking
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Sativa
Oogst: Enorm
THC: Hoog (23 - 26%)
Smaak: Fruitig
Effect: Actief
Bloeitijd: 9 weken
Ervaring: Middenniveau

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Amaretto Tarmac© Gefeminiseerde seeds

Ben je klaar om een unieke smaak te ontdekken uit de complexe wereld van cannabis? Amaretto Tarmac Fem is een soort die ontwikkeld is om cannabiskenners te verrassen met een aromatisch palet dat nog nooit eerder is voorgekomen.

Amaretto Tarmac Fem van Seedstockers is een waar spektakel. Uitgegroeid tot een creatie waar we een uitzonderlijke genetica hebben weten te combineren met nieuwe smaken die een must zijn voor liefhebbers van cannabis van hoge kwaliteit.

Geboren uit de kruising van Amaretto Sour en Apollo Black Cherry, belooft deze sativa-dominante soort een "high flying" effect, dat ontspannend en tegelijkertijd stimulerend is, maar ook creativiteit opwekt.

Het profiel van deze soort combineert de geur van vers gelegd asfalt en bittere nuances die doen denken aan de Italiaanse likeur Amaretto, samen met een vleugje kersen, bosbes en kolanoot. Deze onvergetelijke smaakervaring is gecreëerd om deskundige consumenten, die oog hebben voor kwaliteit, tevreden te stellen.

Amaretto Tarmac Fem heeft met 8 weken een relatief korte bloeiperiode en is daarom een uitstekende soort voor zowel de beginnende als de doorgewinterde kweker. Lees verder om alles te weten te komen over de verborgen geheimen van dit unieke exemplaar dat voorbestemd is om een legende te worden.

amaretto-tarmac-fem-flower

De genetische achtergrond van Amaretto Tarmac Fem is een interessante kruising tussen twee gerenommeerde cannabissoorten: Amaretto Sour x Apollo Black Cherry.

Laten we beginnen met de heerlijke Amaretto Sour, een Amerikaanse hybride die een zeer gebalanceerd effect geeft. Daar staat ze ook bekend om. Haar energieke aard zet in het begin aan tot creativiteit, waarna ze eindigt met een ongelooflijk plezierige ontspanning.

Haar aromatisch profiel heeft zowel een zoete als een zure geur en doet denken aan Amaretto likeur, waar ze ook haar naam aan dankt. Daarom is dit de ouder die verantwoordelijk is voor de nuances in het terpenenprofiel van Amaretto Tarmac Fem die je aan de Italiaanse drank doen denken.

Ons breeders team wilde een soort met een totaal nieuwe en verrassende smaak creëren. Dus om ervoor te zorgen dat deze soort zich kon meten aan Amaretto Sour, moesten ze een ouder vinden die daar perfect bij paste. Daarom aarzelden onze experts op het gebied van smaak niet om een van de meest bijzondere exemplaren uit onze catalogus te kiezen. Namelijk Apollo Black Cherry Fem, een zaadje dat een ongebruikelijke smaak van zwarte kersen biedt die totaal onweerstaanbaar is.

Apollo Black Cherry Fem produceert een extreem hoog THC-gehalte en zeer royale opbrengsten. Het is dus niet alleen vanwege haar uitzonderlijke smaak, maar het zijn ook deze extra eigenschappen waardoor deze soort de favoriet van veel kwekers is geworden.

Uit de kruising van deze twee fenomenale soorten werd Amaretto Tarmac Fem geboren. Het resultaat is een gemakkelijk te kweken en hoogproductieve plant die niet alleen opvalt door haar smaak, maar ook door het geven van een ongelooflijk krachtige en gebalanceerde psychoactiviteit.

De vorm en structuur van de gefeminiseerde Amaretto Tarmac cannabisplant is een echt geschenk dat het kweken makkelijk maakt voor zowel beginners als gevorderden. De vorm en structuur van deze hybride is vergelijkbaar met die van haar moeder, Apollo Black Cherry Fem. En net als zij vertoont ze een kenmerkende paarse kleur op haar bladeren tegen het einde van de bloei. Iets wat deze plant een bijzondere en intrigerende uitstraling geeft.

Een schoonheid die wordt versterkt door het feit dat de zaden van Amaretto Tarmac Fem twee verschillende fenotypen kunnen produceren. Een met meer groenachtige tinten en een andere met verbluffende paarse tinten. Een combinatie van deze twee zal in elke tuin een waar visueel spektakel opleveren.

Een ander kenmerk wat bij growers graag gezien wordt is haar gemiddelde grootte. Aangezien ze niet te veel strekt, is ze ideaal om binnen te kweken. Deze plant groeit beheerst en blijft compact en daarom is ze de perfecte keuze voor in een kleine kweektent. Of voor kwekers die op zoek zijn naar gemakkelijk te hanteren planten.

Amaretto Tarmac Fem maakt vaste en compacte toppen, die wanneer ze afrijpen een dikke laag glanzende aromatische hars produceren. Je gaat watertanden door er alleen al naar te kijken.

Ondanks haar gemiddelde hoogte heeft ze veel zijwaartse vertakkingen. Dit geeft haar een robuuste structuur en maakt haar sterk, zodat de takken het gewicht van de toppen kunnen houden. De toppen aan de uiteinden zijn zo groot dat ze, eenmaal geoogst, moeilijk zijn te onderscheiden van de hoofdtop. Al met al een echt wonderkind van hoge kwaliteit dat op kleine afmetingen royale opbrengsten belooft.

De beste analyse van de geur en de smaak komt van de getrainde kenners en kwekers in ons team. Maar we wilden ook wel eens precies weten welke moleculen verantwoordelijk zijn voor het aroma en de smaak van onze creaties en in welke verhouding ze voorkomen.

Ondanks dat we het al wisten, waren we toch aangenaam verrast toen we het terpenenprofiel van Amaretto Tarmac Fem in ons lab analyseerden. De resultaten waren bijna net zo bijzonder en uniek als haar smaak.

Het terpenenprofiel van Amaretto Tarmac Fem is een aromatische samensmelting van geuren en smaken. Dit draagt niet alleen bij aan haar heerlijke parfum, maar ook aan haar effecten. Dit staat bekend als het entourage-effect.

Terpenen zijn de organische verbindingen die ontstaan in de trichomen van de cannabisplant. Ze brengen niet alleen een breed scala aan aroma's en smaken, maar dragen ook bij aan het regelen van de effecten van THC en andere cannabinoïden. Tegenwoordig weten we dat ze verantwoordelijk zijn voor de 'sativa' of 'indica' effecten die wiet kan hebben.

De resultaten van onze labanalyse toonden aan dat Amaretto Tarmac Fem een complex profiel bezit, waarin de volgende terpenen opvallen (van hoogste naar laagste hoeveelheid):

Limoneen: Dit is het meest voorkomende terpeen in Amaretto Tarmac Fem. Deze stof zorgt voor frisse en citrusachtige geuren en staat bekend om zijn angstreductie en verkwikkende effecten. Het bevordert ook de concentratie en verhoogt de stemming.

Pineen: Dit is het op één na meest voorkomende terpeen in deze cannabissoort. Het geeft een aroma dat doet denken aan dennen en staat bekend om zijn ontstekingsremmende en slijmoplossende eigenschappen.

Caryofylleen: Zorgt voor een kruidig en houtachtig aroma. Dit is het enige terpeen in cannabis dat zich net zo gedraagt als cannabinoïden, omdat het een interactie aangaat met de CB2 receptoren in ons endocannabinoïde systeem. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen.

Myrceen: Dit is een van de meest voorkomende terpenen in cannabis en staat bekend om zijn kruidige en aardse aroma. De ontspannende en kalmerende effecten versterken de eigenschappen van THC.

Wat nog interessanter is, is dat er ook relevante hoeveelheden secundaire cannabis terpenen werden gevonden. Hoewel ze in mindere mate aanwezig zijn, dragen ze ook bij aan het aroma en de smaak van Amaretto Tarmac Fem.

Een voorbeeld van een terpeen dat minder vaak voorkomt dan de hierboven genoemde terpenen is Kamfeen. Dit terpeen wordt gekenmerkt door zijn scherpe geur die lijkt op kamfer. Het heeft een significante invloed op het algehele aroma van Amaretto Tarmac Fem en voegt een interessante dimensie toe aan haar boeket.

De aanwezigheid van Kamfeen in Amaretto Tarmac Fem is slechts een van de voorbeelden hoe secundaire terpenen een belangrijke rol kunnen spelen in de originaliteit van het aroma van cannabis.

Dit geldt ook voor Nerolidol, hoewel de aanwezigheid ervan ook hier niet overheersend is. Toch is het een cruciale factor in het unieke karakter en de aantrekkingskracht van Amaretto Tarmac Fem. Het zorgt voor het houtachtige en bloemige aroma en biedt subtiele nuances van citrusvruchten en appel.

De bedwelmende geur van Amaretto Tarmac Fem is een complexe smeltkroes die verschillende elementen combineert tot een unieke ervaring van geuren. De verse toppen verspreiden een levendig zoet en fris aroma met lichte diesel achtige tonen, die intenser worden tijdens de laatste weken van de bloei.

Zodra de toppen van Amaretto Tarmac Fem gedroogd en gecured zijn, wordt het aroma dieper en krijgt het een robuuster en doordringender karakter. Een profiel dat opvalt door zijn dominante kersengeur dat de zintuigen zal prikkelen. Het wordt gecombineerd met de nuances van kamfer en dennen, wat een aards en verfrissend contrast vormt.

Dit alles wordt nog eens harmonieus gecombineerd met een geur die doet denken aan de geur van hete teer, die je ook ruikt bij vers gelegd asfalt, tarmac dus. Daarmee voegt het een buitengewoon unieke dimensie toe aan het aroma van deze wietsoort.

Deze combinatie is intrigerend en complex, het nodigt je uit jezelf te verkennen en is daarom enorm plezierig voor de meest veeleisende consumenten. Elke teug onthult weer iets nieuws, van frisse fruitige accenten tot diepe aardse tonen, en leidt tot een evenwichtige zintuiglijke ervaring die even rijk als verrassend is.

Wanneer je gaat genieten van Amaretto Tarmac Fem kom je veranderende complexe smaken tegen. In de eerste fase van het inhaleren wordt de warme tarmac smaak verweven met een bittere en aardse achtergrond die doet denken aan de Amaretto-likeur... Een robuuste smaak die je uitnodigt om nieuwe werelden te ontdekken. De magie van deze soort is dat ze de aardse kracht weet te verzachten met een zoete laag van kersen, bosbessen en kolanoten.

Na deze eerste impact komen de tonen van wilde bessen en zure appel tot leven, wat een hoge mate van elegantie toevoegt aan de smaak.

Bij het uitademen verandert de ervaring en worden je smaakpapillen opnieuw verrast door de smaken van amandel en kolanoot, aangevuld met aardse tonen en vleugjes citroen.

Dit is de finishing touch, een mengeling van bijzondere smaken die lang in de mond blijven hangen. Amaretto Tarmac Fem is niet zomaar een cannabissoort... Cannaseurs omschrijven haar als een culinaire ervaring voor de zintuigen en een uitnodiging voor kenners die op zoek zijn naar echte unieke smaken.

De psychoactieve ervaring die de gefeminiseerde cannabiszaden van Amaretto Tarmac teweeg brengt, is één van de redenen waarom veel kwekers ervoor kiezen om met deze zaden hun kweekruimte te vullen. Het psychoactieve effect is tegelijkertijd krachtig en evenwichtig. Ze is voor 80% sativa-dominant en vertoont THC-gehaltes die verre van verwaarloosbaar zijn (tot wel 20%). Amaretto Tarmac Fem wekt een levendige energie op, die door velen wordt omschreven als een stimulatie voor motivatie, creativiteit en euforie voor je geest.

Stel je voor dat je meegenomen wordt in een flow van verbazingwekkende helderheid die je in een staat van concentratie brengt en je ideeën en gedachten activeert.

Het verheffende psychoactieve effect dat in het begin optreedt, maakt geleidelijk plaats voor een aangenaam gevoel van ontspanning van het hele lichaam. Dit is een zeer aangenaam gevoel dat begint met een zachte tinteling en daarna door elke spier van je lichaam vloeit om de opgehoopte spanning af te voeren.

Precies op dat moment zul je begrijpen hoe geniaal deze hybride is. Haar initiële sativa effect maakt plaats voor een vreedzaam gevoel, een warme omhelzing die leidt naar een staat van kalmte en rust. Deze reis van sensaties begint met een explosie van creatieve energie en eindigt in een vredige landing.

De veelzijdige en dynamische effecten maken Amaretto Tarmac Fem een veelzijdige optie voor een breed scala aan situaties en persoonlijke voorkeuren. Of het nu is om je creativiteit te stimuleren of juist om rust te vinden in de dagelijkse drukte, deze soort is een ideale bondgenoot voor het welbevinden van de mens.

Dankzij hun overeenstemmende en uitgebalanceerde samenstelling worden de gefeminiseerde cannabiszaden van Amaretto Tarmac gezien als een therapeutische oplossing voor de behandeling van verschillende klachten.

Naast dat ze ideaal is voor recreatief gebruik, is dit ook een cannabissoort die een bron van energie kan zijn om de geest te helpen verlichten, gevoelens van optimisme te stimuleren en negatief denken tegen te gaan.

Daarom kan ze een nuttig hulpmiddel zijn bij het verlichten van sommige symptomen van depressie, zolang ze op de juiste manier wordt gebruikt en in overleg met een arts. Ze kan ook chronische stress helpen verminderen en kalmte brengen te midden van emotionele onrust.

Naast de heilzame werking die ze kan hebben bij het verminderen van stress, kan Amaretto Tarmac Fem ook werken als een mild maar effectief spierverslappend middel. Het is in staat spanning te verminderen en een diepe ontspanning in het lichaam op te wekken. Dit effect is vooral nuttig voor mensen die lijden aan chronische spierpijn, omdat ze langdurig en effectief verlichting kan bieden.

Kortom, Amaretto Tarmac Fem valt op door haar vermogen om een balans te vinden tussen de stimulatie van de hersenen en lichamelijke ontspanning. Dit maakt deze soort een veelzijdige en waardevolle keuze voor een verscheidenheid aan therapeutische behoeften.

Het kweken van Amaretto Tarmac Fem is zeer bevredigend, het ongeëvenaarde aroma gecombineerd met haar onmiskenbare schoonheid is een ware kunst die deze plant je tuin te bieden heeft.

Deze hybride wietsoort is ideaal voor diegenen die geen ontembaar monster willen kweken maar juist op zoek zijn naar makkelijk te hanteren planten. Daarom is ze de perfecte keuze voor een binnenkweek.

Het geniale aan deze soort is dat ze het beste van twee werelden verenigt. Aan de ene kant is haar indica-structuur een veelzijdige keuze voor elke kweekruimte en aan de andere kant is haar effect een waar geschenk voor alle sativa liefhebbers.

Amaretto Tarmac Fem heeft een relatief korte bloeitijd van slechts 8 weken, wat een snelle en effectieve oogst garandeert.

Dit is een soort die geschikt is voor alle soorten kwekers en dankzij de hoge kwaliteit van haar oogst, is het een uiterst lonende kweekervaring.

Op het gebied van de binnenkweek is Amaretto Tarmac Fem perfect, want haar beheersbare formaat is een droom van alle kwekers met beperkte ruimte. Maar laat je niet misleiden door haar gemiddelde formaat... Deze topsporter kan tussen de 450 en 500 gram per vierkante meter produceren.

Haar grote opbrengst heeft ze te danken aan het feit dat ze veel bloeiende scheuten produceert, verdeeld over haar hele structuur. Desondanks zit er wel veel ruimte tussen de toppen, waardoor deze soort goed bestand is tegen vocht en schimmel.

Dit betekent nog steeds niet dat je niet hoeft te letten op stilstaande lucht in je kweekruimte. De sleutel tot succes ligt in het vermijden van ophoping van de luchtvochtigheid rond de plant, dit kan ongewenste ziekteverwekkers uitlokken. Een goede luchtcirculatie bij een binnenkweek is zeker aan te raden. Net als het toepassen van trainingstechnieken om de structuur van de plant te manipuleren waardoor het licht elke plek van de plant kan bereiken.

Op het gebied van effectiviteit wordt de toepassing van de Lollipopping-techniek sterk aanbevolen. Dit is het snoeien van de takken en scheuten aan de onderkant van de plant. Deze zullen immers minder opbrengst produceren, omdat het licht ze moeilijk kan bereiken door de bovenhangende bladeren. Op die manier kan de plant al zijn energie concentreren op de takken van de middelste en bovenste delen, waar het licht optimaal is en de productie van toppen en hars op die plekken toeneemt.

Amaretto Tarmac Fem is geen hongerige soort wat voeding betreft. Met slechts een gemiddelde dosering heeft ze meer dan genoeg om dikke aromatische toppen te kunnen oogsten.

De kwaliteit van de voedingsstoffen is echter wel van groot belang, daarom raden we aan om de gefeminiseerde zaden van Amaretto Tarmac te kweken met organische meststoffen. Want het zou echt zonde zijn om de uitgelezen smaak van deze soort te bederven met minerale producten.

Wat de verlichting betreft zijn LED's niet alleen een energiezuinige optie, maar ze zijn ook de beste keuze om het kostbare terpenenprofiel van Amaretto Tarmac Fem te behouden. LED-lampen hebben een zorgvuldig afgestemd lichtspectrum en geven niet zoveel warmte af. Dit beschermt de vluchtige bestanddelen, waardoor ze in grotere hoeveelheden in de hars van de toppen aanwezig blijven en uiteindelijk een waar feest voor de zintuigen zullen zijn!

Liefhebbers van sativa-effecten die buiten willen kweken maar in regio's wonen met korte zomers, zullen goede vrienden worden met Amaretto Tarmac Fem. In tegenstelling tot andere sativa-achtige soorten heeft deze schoonheid slechts een bloeiperiode van 8 weken, zodat ze eind september klaar is voor de oogst.

Hierdoor kun je het slechte weer, dat een hele oogst van sativa’s kan ruïneren, vermijden. Normaal gesproken zouden deze pas eind oktober volledig klaar zijn om te oogsten.

Hou er rekening mee dat de compacte toppen van Amaretto Tarmac Fem een doelwit kunnen zijn voor ziektes en schimmels. Daarom is het aan te raden om een afdak boven de plant te hebben, zoals een zeil dat je er boven kan hangen en ook weer kunt verwijderen. Dit kan voorkomen dat de planten in de bloeiperiode door de regen nat en doorweekt raken, vooral cruciaal in de laatste weken van de bloei.

Deze plant is een goede keuze voor zowel de noordelijke klimaten als het Middellandse Zeegebied. Met een beetje aandacht en liefde kan deze soort tot 800 gram per plant produceren. Net als bij een binnenkweek wordt ook buiten de Lollipopping-techniek aangeraden voor de onderste takken en binnenste scheuten van de plant.

Belangrijk met deze planten is om ze op een zonnige plek te zetten, zodat ze zich volledig kunnen ontwikkelen en je kunnen belonen met een enorme oogst en een excellente smaak.

In een dynamische zadenmarkt is er altijd bepaalde genetica die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Dit is zeker het geval met Amaretto Tarmac Fem, deze soort is een cannabis-icoon in wording.

De plant heeft al veel respect verdiend van een groot aantal kwekers. Niet alleen vanwege haar geweldige opbrengsten, maar ook door het aromatische profiel dat even heerlijk als verrassend is en een effect dat het beste van twee werelden biedt.

We zijn ontzettend trots op de resultaten van het grondige breedingsproces wat tot dit juweeltje heeft geleid… Dit zijn zaden van hoge kwaliteit voor een lage prijs en maken onze missie mogelijk, namelijk een toegang bieden tot de meest gewilde cannabissoorten van over de hele wereld.

Dus... Amaretto Tarmac Fem is nu binnen handbereik met slechts één klik en verkrijgbaar in verschillende aantallen, waaronder 1, 3, 5 en maximaal 25 zaden per verpakking. Twijfel dan ook niet om het te proberen!

amarettotarmac-fem-buds

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de