Black Rainbow© Autoflower

(Watermelon Zkittlez X Bacio Rainbow) X Apollo Black Cherry Auto

Kies je verpakking
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Inclusief belasting

Levenscyclus: 11 weken
Kweektype: Indoor/Outdoor
Dominant: Indica
Oogst: Groot
THC: Hoog (23 - 26%)
Smaak: Fruitig
Effect: Ontspannend
Ervaring: Middenniveau

U kunt betalen met Visa/Mastercard, overschrijving of contant.

Gratis verzending bij bestellingen boven de €250

Alle producten van Seedstockers zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Free seeds over 50,00 €

Discrete verzending

Black Rainbow© Autoflower seeds

De autoflower versie van Black Rainbow van Seedstockers is gebaseerd op een kruising van Watermelon Zkittlez en Bacio Rainbow dit geweldige duo is daarna gekruist met Apollo Black Cherry Auto. Het resultaat is een niet-photperiodieke hybride die je hart en ziel zal veroveren met haar cocktail van sensaties.

Dit is een van de meest smaakvolle autoflowers uit de Seedstockers collectie. Een soortje die je zal belonen met zeer harsrijke toppen die net zo compact en hard zijn zoals golfballen. Deze wiet knalt al je zintuigen in met een extreem citrus-aroma, tonen van druivensap en benzine gevolgd door pittige en kruidige aroma’s. Dit in een bad van een kushy met een zoet aura.

Dit kan je vinden in een zeer stabiele, compacte en goed handelbare plant die je het beste van het beste geeft in 11 weken tijd als je haar behandelt als een prinses. Zorg ervoor dat je haar wortels voldoende ruimte geeft, voorkom stress en lage temperaturen. Als je zoekt naar een magische en makkelijke plant die geweldige opbrengsten geeft, zoek dan niet verder, dit is de oplossing, je hebt haar gevonden!

Seedstockers Netherland Reviews with ekomi.de